Easy Lente Salades

DE WORKSHOP VAN 21 APRIL IS HELAAS VOL GEBOEKT, OP VRIJDAG 5 MEI GEVEN WE DEZE WORKSHOP WEER, KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN!

Deze lente inspireren we je met de lekkerste maaltijdsalades die ook nog eens razendsnel klaar zijn!

Ben je fan van lekkere en lichte salades met nét dat beetje extra zodat het voldoende is als echte maaltijd? Die qua voorbereiding niet te veel tijd kosten en ook goed vooraf kunnen worden voorbereid? Dan is dit dé workshop voor jou. Natascha inspireert je in deze splinternieuwe workshop met al het heerlijks dat het lenteseizoen te bieden heeft, van asperges en peultjes tot het eerste, frisse groen uit je tuin of uit het bos.

Dressing
Echt gedenkwaardige salades hebben niet alleen de allerbeste ingrediënten van het seizoen nodig, een heerlijke dressing én topping maken het af. We gebruiken allerlei verrassende (maar goed verkrijgbare!) ingrediënten zodat je echt inspiratie krijgt om je repertoire eens goed uit te breiden.

Voorbereiden
Omdat het buitenseizoen weer begint heeft Natascha de recepten zo bedacht dat je alle losse onderdelen van de salades goed van te voren kunt voorbereiden, zodat je het tijdens etentjes buiten alleen nog maar even in elkaar hoeft te zetten!

Prijs
€ 45,-*)
*) prijs is inclusief btw, koffie/thee bij aankomst, huisgemaakt kruidenwater, workshop en ingrediënten, gebruik keukenschorten en alle recepten. Andere drankjes zijn op basis van nacalculatie.

Wij werken in kleine groepen van maximaal 8 personen, zodat iedereen voldoende begeleiding krijgt. De workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Het is helaas niet mogelijk om eenmaal geboekte plaatsen te annuleren en geld terug te ontvangen. Je kunt je plaatsen wel overdragen aan iemand anders, maar stel ons daar svp wel van op de hoogte.

Boek deze activiteit

  • vr 21 april / 14.00- 16.30 uur / VOL