Je eigen stadsmoestuin

Een moestuin in je eigen achtertuin? Of op balkon? Het kan! Bij Greendelicious leer je ieder seizoen in slechts één avond of middag de belangrijkste do’s en don’t’s van het stadsmoestuinieren! Je gaat met een persoonlijk moestuinplan naar huis.

Natascha Boudewijn, auteur van de moestuinkookboeken van Greendelicious gaat tijdens deze workshop in op zowel de theorie als de praktijk van het kweken van je eigen groente, kruiden én eetbare bloemen. Zowel in de tuin als op balkon, want ook in potten kun je veel kweken. Er is veel ruimte om vragen te stellen en we gaan samen aan de slag met je moestuinplan. 

Voorbereiding
Als je je opgeeft voor deze workshop en je wilt inderdaad met een moestuinplan naar huis, dan is een kleine voorbereiding nodig. Allereerst is het belangrijk dat je de ligging van je tuin of balkon weet en nog iets specifieker, de plaats(en) waar je ruimte hebt om te gaan kweken. Heb je er ochtendzon, avondzon of de hele dag zon? Staat er veel wind of juist niet? Kortom: hoe is het ‘klimaat’ op het plekje waar jij wilt gaan kweken. Daarnaast kun je vast nadenken over wat je graag eet aan groenten en kruiden of welke eetbare bloemen je zou willen kweken dit jaar!

Datum, duur & prijs
Vrijdag 14 april 2017, 13.30 – 16.30 uur / ca 3 uur / € 37,50*)

*) prijs is inclusief btw, koffie/thee met iets lekkers bij aankomst, kruidenwater, moestuinplan en kleine verrassing van Vreeken’s zaden. Ter plaatse zijn de twee moestuinkookboeken van Greendelicious al dan niet gesigneerd te koop à € 19,95 per stuk (kunnen goed dienen als naslagwerken!). Minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers per avond/middag.

 

Boek deze activiteit

  • vr 14 april / 13:30 - 16:30 / nog 6 vrij BOEK NU!