Koken uit Share / Lente

Het nieuwe en alweer derde kookboek van Natascha Boudewijn is verschenen, ‘Share’! De titel zegt ’t al: dit boek gaat over het delen van alles wat het leven mooi maakt: lekker eten, met liefde bereid, met pure ingrediënten, in fijn gezelschap.

Ode
Het nieuwe boek is een ode aan samen koken en genieten. Aan lekker eten met groenten en (wilde) kruiden in de hoofdrol. Alle gerechten zijn geïnspireerd op de seizoenen en de streekkeukens van Europa en het Mediterrane gebied. In maar liefst 264 pagina’s neemt Natascha je mee in de heerlijke wereld van het kookatelier. Hoewel dit boek geen moestuinkookboek is zoals de twee eerste Greendeliciousboeken, biedt Natascha toch ook in dit boek de nodige kweektips voor als je de groenten en kruiden uit het boek zelf wilt gaan kweken, in je tuin of op balkon. De prachtige foto’s in het boek zijn van fotografe Juliëtte van Eijsden.

Share workshops
Om het verschijnen van het nieuwe boek te vieren, koken we een jaar lang samen met jullie uit Share! Elk seizoen is weer anders. Culinair auteur Natascha Boudewijn ontvangt je in haar gezellige atelier met een welkomstdrankje. Vervolgens gaan samen aan de kook en eten jullie het lekkers gezamenlijk aan de met brocante servies gedekte tafel op. Natuurlijk ontvang je een gesigneerd exemplaar van het nieuwe kookboek!

Kleine groepen
We koken in kleine groepen, zodat iedereen voldoende begeleiding krijgt: minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers. De workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers.

Prijs
€ 75,-*)
*) prijs is inclusief een gesigneerd kookboek ter waarde van € 27,95, welkomst-sapje, kookworkshop, proeverij aan tafel, onbeperkt kruidenwater en koffie/thee na afloop. Bier, frisdrank en overige wijn zijn op basis van nacalculatie.

Het is helaas niet mogelijk om eenmaal geboekte plaatsen te annuleren en geld terug te ontvangen. Je kunt je plaatsen wel overdragen aan iemand anders, maar stel ons daar svp wel van op de hoogte.

Boek deze activiteit

  • vr 28 april / 13.30-16.30 / VOL