Masterclass Vega voor Beginners

Steeds meer mensen besluiten vegetarisch te gaan eten. Wij krijgen bij Greendelicious dan ook steeds vaker de vraag: hoe weet ik of ik het goed doe? Waar moet ik op letten om geen tekorten te krijgen? En hoe doe ik dat in mijn dagelijks leven? 

We hebben voedingsdeskundige Astrid Franssen bereid gevonden om een ‘Masterclass Vega voor beginners’ te geven in het kookatelier. Ze vertelt je alles over waar je als (beginnende) vegetariër op moet letten, welke voedingsstoffen je kunt vervangen en hoe je dit op een verantwoorde manier kunt doen. Dat doet Astrid op een heel informele en toegankelijke manier: onder het genot van een hapje en een drankje krijg je volop tips en inspiratie voor je vega lifestyle!

Wat kun je verwachten?

  • Uitleg over vegetarische voeding
  • Demo bereiding vegetarische snack en drankje (inclusief recepten)
  • Uitgebreide gelegenheid tot het stellen van vragen en persoonlijk advies
  • Informatiepakketje voor thuis

Prijs
€ 25,00 *)

*) prijs is inclusief alle hierboven genoemde onderdelen van deze Masterclass. Tijdens de Masterclass wordt er door de deelnemers zelf niet gekookt.

De masterclass gaat door bij minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers. Het is helaas niet mogelijk om eenmaal geboekte plaatsen te annuleren en geld terug te ontvangen. Je kunt je plaatsen wel overdragen aan iemand anders, maar stel ons daar svp wel van op de hoogte.

Boek deze activiteit

  • wo 17 mei / 19.30 - ca 21.00 uur / VOL