Paaskransen en guirlandes

Vier de vrolijke lente! Nieuw in het kookatelier: een heerlijke workshop waarin we je inspiratie bieden hoe je een weelderige bloemenkrans met kokedama’s*) maakt of een guirlande voor op de paastafel.
De bekende Amsterdamse bloemenexperts Saskia de Valk (Vlinder & Vogel) en Judith de Vries (Tuin van Judith) komen naar het atelier om met jullie aan de slag te gaan met de mooiste voorjaarsmaterialen:
  • wilgentakken
  • verschillend bladgroen
  • lentebloeiers als kievitsbloem, narcis, blauwe druif, vergeet-mij-niet, tulpjes
  • aarde, mos & draad

Groene Vingers
Judith en Saskia laten zich inspireren door de natuur en al het groen om hen heen. Met eigen ideeën en gemengde technieken maken zij bloemwerken van het seizoen. Saskia maakte het prachtige bloemenboekje Pocket Herbarium en je kent haar ook van Libelle’s vaste groenrubriek Groene Vingers. Maak vast kennis met Judith en lees hier het artikel over haar prachtige bostuin in Libelle’s voorjaarsspecial Tuin & Zo.

*) De kokedama-kunst is afkomstig uit Japan en betekent letterlijk ‘mosbal’. Je maakt balletjes van  mos en voorjaarsbloemen die worden verwerkt in de kransen en guirlandes.

Prijs

€ 45,-*)
*) prijs is inclusief btw, koffie/thee en iets lekkers, huisgemaakt kruidenwater, de workshop met alle benodigde materialen en de krans of guirlande om mee naar huis te nemen.

De workshop gaat door bij minimaal 10 deelnemers en er zijn maximaal 15 deelnemers. Het is helaas niet mogelijk om eenmaal geboekte plaatsen te annuleren en geld terug te ontvangen. Je kunt je plaatsen wel overdragen aan iemand anders, maar stel ons daar svp wel van op de hoogte.

Boek deze activiteit

  • zo 9 april / 13.30 - 16.00 uur / VOL