The Art of Risotto

Heb je je altijd al afgevraagd hoe je de perfecte risotto maakt? Waarom jouw risotto nooit zo lekker is als op vakantie in Italië? Dan is deze workshop jou op het lijf geschreven, want Natascha leert je de geheimen van het bereiden van misschien wel het goddelijkste gerecht van Italië!

Nonna
Greendelicious’ Natascha leerde de kunst van het maken van de perfecte risotto van haar schoonmoeder Persilla, die van origine uit Friuli in het noorden van Italië komt. Het is niet moeilijk, maar het is wel aan strikte regels gebonden. Zo is natuurlijk de kwaliteit van de ingrediënten erg belangrijk, van de bouillon tot de rijst en de kaas. Maar ook de methode vereist wat kennis van de echte Italiaanse nonna’s. Want wanneer is de rijst nu gaar? En hoe krijg je de zo zalige romige textuur? Tot slot geldt ook: een echt goede risotto krijg je alleen als je het gerecht met liefde, geduld en aandacht bereidt.

Proeverij
De risotto’s die worden bereid worden ter plaatse samen aan de gezellige lange tafel opgegeten, van mooi brocante servies. De recepten krijg je na afloop via de mail toe gestuurd. Wij werken in kleine groepen van maximaal 8 personen, zodat iedereen voldoende begeleiding krijgt. De workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers.

DEZE WORKSHOP IS HELAAS VOL GEBOEKT!
Prijs € 45,-*)
*) prijs is inclusief btw, koffie/thee bij aankomst en na afloop, huisgemaakt kruidenwater, workshop en ingrediënten, gebruik keukenschorten en alle recepten. Andere drankjes zijn op basis van nacalculatie.

Boek deze activiteit

  • vr 24 maart / 14.00 - 16.30 / VOL