Zaterdagdiner

Dit voorjaar staat ons zaterdagdiner in het teken van de bijzondere Ayurvedische keuken!

Gezond en kostelijk
Het diner wordt bereid door gastkok Lonneke Lamers. Zij is ayurvedisch expert en yogadocente. Ook Natascha Boudewijn is bij het diner aanwezig. Op deze bijzondere avond willen wij je laten kennis maken met de veelzijdige en wijze ayurvedische keuken. Ayur betekent “leven” en Veda betekent “weten”. Ayurveda is dus in de ruimste betekenis van het woord ‘kennis over het leven’. Maar dit eten is vooral ontzettend lekker én gezond! Lonneke licht haar gerechten op de avond natuurlijk aan jullie toe.

Tafelgenoten
Schuif aan en laat je verrassen door de nieuwe smaken en verfrissende tafelgenoten… want bij het aanschuifdiner gaat het niet alleen om lekker eten, maar vooral ook om mooie gesprekken en oprechte aandacht voor elkaar! Je kunt alleen, met twee of een hele groep aanschuiven.

Prijs
€ 35,- p.p., inclusief Ayurvedisch welkomstdrankje, het diner van 4 gangen en onbeperkt huisgemaakt kruidenwater, exclusief wijn, bier of fris.

Aantal gasten
Minimaal 8 en maximaal 14 personen: wees er snel bij want het diner zit altijd snel vol.

Het is helaas niet mogelijk om eenmaal geboekte plaatsen te annuleren en geld terug te ontvangen. Je kunt je plaatsen wel overdragen aan iemand anders, maar stel ons daar svp wel van op de hoogte.

Boek deze activiteit

  • za 6 mei / 17.30 - 21.00 uur / VOL