Activiteiten


Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees het hier!


BOSTHERAPIE

Wie is vastgelopen in het leven of maar blijft malen over een probleem en op zoek is naar begeleiding, kan bij mij terecht voor individuele bostherapie. Je leert hoe je – via de natuur – terug komt bij je innerlijke wijsheid, zodat je je leven vanuit je eigen kracht weer op de rit krijgt. Met een koers die past bij wie jij bent en wat jij wilt in dit leven. Lees er hier alles over!


SHINRIN YOKU ACADEMY©

Dit is dé plek waar je leert hoe je met de hulp van het bos ‘uit je hoofd’ komt en meer in het hier-en-nu. Met inspirerende workshops, een professionele jaaropleiding tot Gids Shinrin Yoku – de allereerste in de Lage Landen! – én een praktisch handboek! Klik hier om naar de site te gaan.


GREENDELICIOUS

Als je bezig bent met persoonlijke groei en bewust leven, dan neemt voeding ook een steeds belangrijker rol in. Met Greendelicious bied ik je daarom inspiratie voor heerlijk en gemakkelijk te bereiden veggie-food, het zelf kweken van groenten, kruiden en eetbare bloemen én een snufje ‘food for the soul‘, artikelen over inspirerende onderwerpen om je ziel mee te voeden.


GRATIS OCHTENDVISUALISATIE

Een geleide beeldmeditatie om in de ochtend te doen, het liefst voor je goed en wel aan je dag bent begonnen. Er zit ook een grondingsoefening bij, zodat je je dag ontspannen maar ook stevig en in balans begint. De meditatie en de oefening duren in totaal slechts 10 minuten, zodat het makkelijk in te passen is in je dagelijkse schema. Klik hier om naar de visualisatie te gaan.