Activiteiten

Heb je zin om met mij mee te gaan, de natuur in? Dat kan! Ik organiseer ook live events, in kleine groepen van maximaal 6 personen of individueel. De activiteiten vinden altijd buiten, in het bos plaats – in eeuwenoude groene oases in de drukke Randstad (omgeving Voorschoten/Wassenaar).

Workshop Kennismaken met Shinrin-Yoku

Leer in één ochtend wat bosbaden eigenlijk is en ervaar de magie van het bos! Deze workshops vinden het hele jaar door plaats. Klik hier voor de agenda en meer informatie.

Jaaropleiding tot Gids Shinrin Yoku

Acht modules waarin we de oud-Keltische jaarfeesten volgen. De allereerste professionele opleiding in de Lage Landen! Klik hier voor meer informatie.

Bostherapie

Jij en ik gaan op pad en werken met de symbolen en metaforen die we in het bos vinden. Dat brengt jou op heel effectieve manier terug bij je gevoel en ‘uit je hoofd’. Dus door de natuur actief in te zetten, begeleid ik je naar je eigen innerlijke wijsheid en intuïtie. Zodat je voortaan kunt gaan leven vanuit je ware natuur en je eigen kracht. Traject van 5 à 6 sessies op afspraak. Klik hier voor meer informatie.

Abonneer je op de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!