Algemene voorwaarden

Bostherapie

  • Je maakt een afspraak via het formulier op de website: Natascha Boudewijn neemt via de mail contact op zodat een datum en tijdstip kan worden ingepland voor de intake.
  • Betaling gebeurt achteraf binnen 14 dagen na de ontvangst van de factuur.

Online cursussen

  • Aanmelden en betalen gebeurt rechtstreeks via de site. Vanaf het moment dat je hebt geboekt en betaald is je deelname aan de online cursus definitief.
  • Je deelname kan na betaling niet meer worden geannuleerd.

Annuleringsvoorwaarden

  • Door coachee / cliënt: annuleren kan kosteloos tot 48 uur voor het afgesproken tijdstip, daarna wordt geen restitutie verleend. Wel is het mogelijk de datum (een keer per coachingstraject) kosteloos te verzetten.
  • Bij calamiteiten: bij ziekte van de coach of workshopleider (Natascha Boudewijn) of andere calamiteiten wordt de workshop of het (coachings)gesprek verplaatst naar een andere datum. In het geval van het (coachings)gesprek gaat dat altijd in overleg. In het geval van een workshop of retreat kan de deelnemer ervoor kiezen het geld terug te krijgen als de nieuwe datum niet goed uitkomt.
  • Bij noodweer worden buitenactivteiten (workshops, retreats, (coachings)gesprekken) geannuleerd. Je krijgt daar uiterlijk één dag van te voren via de mail bericht over.

Vertrouwelijkheid

Alle informatie die door cliënten, deelnemers aan de workshops, retreats en online cursussen wordt verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Ook van deelnemers aan groepsactiviteiten wordt verwacht dat zij de informatie van andere deelnemers vertrouwelijk behandelen. Wat binnen de groep en binnen de sessie gezegd wordt, blijft binnen de groep en binnen de sessie.

Copyright en eigendomsrecht

Van al het online en offline studiemateriaal en van alle visualisaties en meditaties ligt het copyright bij Natascha Boudewijn. Dit houdt in dat niets uit dit materiaal aan derden mag worden doorgegeven zonder toestemming van Natascha Boudewijn.

 

Natascha Boudewijn

Generaal Spoorlaan 38 / 2252 TB / Voorschoten
Kamer van Koophandel Den Haag 27346072
BTW nummer NL 1816.12.616.B01
Triodosbank: NL26 TRIO 0197 9191 46 tnv Greendelicious