Blini’s, crostini & ander feestelijks

Doe inspiratie op voor de lekkerste kleine gerechtjes tijdens de heerlijke avonden!

Dit is de tijd waarin we lekker samen genieten van de lange avonden. Of het nu kerst, oudejaarsavond of een gewone doordeweekse avond is, het is altijd heerlijk om wat goede recepten te hebben voor lekkere kleine gerechtjes die je in no time kunt voorbereiden. Of misschien bereid je deze kleine gerechtjes wel als kerstdiner voor dit jaar?

Kleine feestgerechtjes
In deze workshop inspireren we je met een goed basisrecept voor blini’s en crostini waar je altijd weer op terug kunt vallen. We maken verschillende toppings met groenten, kruiden en fruit van het seizoen, we maken dips als hummus en je doet ideeën op waarmee je je hapjes kunt versieren. Daarnaast maken we nog wat kleine gerechtjes, zoals een soepje of amuse salade, vol-au-vents (pasteitjes) met een overheerlijke vulling.

Foodstyling
Natuurlijk laat Natascha van Greendelicious je ook graag zien hoe je het lekkers mooi kunt stylen. Aan het einde van deze workshop heb je dus een mooie collectie van recepten voor kleine feestgerechtjes die je op een aantrekkelijke manier presenteert.

Duur: 2,5 uur, € 45,-*)
*) prijs is inclusief welkomstsapje, kookworkshop, proeverij aan tafel, onbeperkt kruidenwater en koffie/thee na afloop. Bier, frisdrank en overige wijn zijn op basis van nacalculatie.

Kleine groepen
We koken in kleine groepen, zodat iedereen voldoende begeleiding krijgt: minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers. De workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers.

Datum en aanmelden
Woensdag 23 november 18.00 – 20.30 uur – VOL