Dag workshops en -cursussen

Deze workshops en cursussen duren een dag en de kosten variëren afhankelijk van de duur en de invulling. Klik voor meer informatie en prijzen of om te boeken op de workshop of cursus van je keuze!

Wildplukken op landgoed Duivenvoorde, met lunch  € 89,-
Dit voorjaar kun je bij Greendelicious op culinaire ontdekkingstocht door het eeuwenoude landgoed Duivenvoorde, waar wild plukken normaliter verboden is! Jacqueline Stammeijer, kruidenexpert en ook bekend als ‘Tuinvrouw Teunisbloem’, neemt je mee op een inspirerende wandeling voor een kennismaking met bekende en minder bekende voorjaarskruiden. In het sfeervolle kookatelier aan de overkant van het landgoed wordt daarna de lunch met wilde kruiden en streekproducten bereid en aan de lange tafel opgegeten.

Dagcursus Patisserie: Zoete Klassiekers € 89,-
In deze dagcursus leer je van patissier Emmelien Smit van Zoet & Roze hoe je thuis zelf de échte zoete klassiekers kunt bereiden. Van worteltaart, brownies of scones tot citroen-meringuetaart, chocoladetaart of tartelettes! Je doet inspiratie op en leert handige technieken, zodat je thuis direct aan de slag kunt. 

Basiscursus ambachtelijk brood bakken € 125,-
Thuis luchtig brood bakken in je eigen oven? Het kan! Op deze dag leert broodexpert Christina van der Tuin je de basis en de fijne kneepjes van het thuis ambachtelijk brood bakken. Christina brengt je de theoretische en praktische basis bij van brood bakken. Zo gaat zij gedurende de dag uitgebreid in op materialen, ingrediënten, soorten gist, en handmatig en machinaal kneden. Ze leert je het deeg dus juist ook met de hand te kneden, zodat je in de praktijk ervaart hoe het deeg moet aanvoelen voor een geslaagd brood. Inclusief lunch met een proeverij van verschillende broden en dips.

Workshop foodstyling & fotografie  € 195,-
Ben jij een foodblogger of hobbyfotograaf en struikel je elke keer weer over de foto’s die je wilt maken voor je blog? Heb je een goede camera maar weet je eigenlijk niet precies wat je er allemaal mee kunt? Dan is de workshop ‘Fotografie en styling’ misschien wat voor jou. De workshop wordt maandelijks door professioneel foodfotografe Simone van den Berg en foodstyliste Alexandra Schijf gegeven in ons kookatelier. Aanmelden kan via de site van Simone’s Kitchen. Klik hier om naar de site te gaan.