Day Retreats

De Day Retreats zijn er om je rust en ruimte te bieden zodat je thuis kunt komen in jezelf. Ik begeleid je in de natuur om je tempo te verlagen, ‘uit je hoofd’ te komen en weer contact te maken met wie jij werkelijk bent. De natuur maakt het makkelijker om je weer aan te sluiten op je intuïtie. Tijdens deze dagen leer je hoe je dat doet. Gun jezelf een dag heerlijke stilte in de natuur!

Meteen boeken? Scroll dan naar beneden op deze pagina om je aan te melden en te betalen.


Wat is het?

De Day Retreats vinden plaats in het ‘buitenseizoen’, van april tot oktober. Als gecertificeerd natuurcoach en gids shinrin-yoku neem ik je mee voor een dag helende energie. Buiten, in de open lucht. Want de natuur doorloopt haar eigen cyclus. En als we daar weer op aansluiten, biedt ons dat houvast en rust in ons dagelijks leven.

Gedurende de dag leer je hoe je de natuur via je zintuigen naar binnen kunt laten stromen. Ik begeleid je met oefeningen en creatieve visualisaties. Je verlaagt je tempo en ervaart de helende rust van het bos. Zo kom je weer in contact met je innerlijke wijsheid en ontstaat er ruimte. Voor antwoorden op kleine en grote vragen. Voor inspiratie en voor balans.

Een hele dag zonder horloge, telefoon, Ipad, zonder mensen voor wie je moet zorgen of die iets van jou willen. Groene wellness voor body, mind & soul dus!


Wat deelnemers over de Day Retreats zeggen

“Natascha Boudewijn doet waarvoor ze in de wieg is gelegd en daar kunnen wij de vruchten van plukken. Op een ontspannen, vanzelfsprekende manier laat ze ons zien hoe we ons in rust en stilte met de natuur én met onze eigen natuur kunnen verbinden”.
Annemique de Kroon

“Een dag je tempo verlagen in een prachtig stukje natuur onder de fijne begeleiding van Natascha. Zij brengt je met haar eigen rust en kennis weer bij jezelf en leert je te luisteren naar het leven in de natuur. It sticks with you!”
Wendy Evers

“Met een fijne combinatie van inzichten, praktische handvaten en stilte in de natuur, biedt Natascha met de Day Retreats een unieke combinatie. Een aanrader om zowel te ontspannen als te leren!”
Karen van Ruiten

Wanneer?

De Day Retreats vinden plaats van april tot en met september, van 10 tot 16 uur. Hieronder vind je informatie over de eerstvolgende Day Retreat (klik op de link!).

Datum Tijd Activiteit Beschikbaarheid
Zo 22 april 10.00 – 16.00 Day Retreat Follow your Dreams VOL
Vrij 15 juni 10.00 – 16.00 Day Retreat Peace of Mind NOG 3 VRIJ

Ben je verhinderd op de datum voor de eerstkomende Day Retreat? Geef je op voor het gratis online magazine om op de hoogte te blijven van de nieuwe Day Retreats dit voorjaar en deze zomer!


Waar?

De Day Retreats vinden plaats in de natuur – in de omgeving van Voorschoten/Wassenaar. Na boeking en betaling krijg je bericht waar de Day Retreat waarvoor je hebt geboekt plaats zal vinden.


Kosten

Omdat ik zoveel mogelijk mensen de gelegenheid wil bieden kennis te maken met de Day Retreats, geldt dit seizoen een speciale introductieprijs:

van € 99,-nu ter introductie voor maar € 75,-!*)

Wat krijg je daarvoor?

 • een hele dag groene wellness met professionele begeleiding van gecertificeerd natuurcoach en shinrin-yoku gids Natascha Boudewijn
 • 100% tijd voor jou om uit te rusten en nieuwe inspiratie op te doen
 • Geleide meditaties (creatieve visualisaties)
 • Stiltewandelingen
 • Oefeningen met de symboliek & metaforen uit de natuur
 • Samenzijn met gelijkgestemden
 • Home made, veggie Greendelicious-lunch (baguette met hummus & kruiden + biologisch sapje)
 • Dagkaart landgoed + gratis parkeren

*) inclusief btw voor particulieren, exclusief btw voor zzp-ers en bedrijven


Aantal deelnemers & boeken

Ik werk met kleine groepen van maximaal 6 deelnemers en de plaatsen zijn altijd snel vergeven, dus boek hieronder meteen je deelname! De Day Retreats gaan door met minimaal 3 deelnemers.


VOORWAARDEN OM MEE TE DOEN

 • je staat open voor de natuur en dit onderwerp
 • je telefoon laat je thuis of staat uit
 • je bent goed ter been

Zorg voor:

 • warme (regen)kleding
 • een handdoek om op te zitten
 • warme laarzen of wandelschoenen die tegen modderpaden kunnen:-)
 • een notitieboekje en een pen voor je inzichten

De natuur is altijd mooi en heilzaam, de Day Retreats gaan dus ook met (lichte) regen gewoon door. Alleen bij zware regen, storm en ander noodweer annuleer ik de retreat en stel een alternatieve datum voor (als je dan niet kunt krijg je je geld vanzelfsprekend terug). Je wordt hierover uiterlijk één dag vooraf per mail geïnformeerd.Praktijk voor persoonlijke groei & bewust leven