De groentekeuken voor beginners

Ben je nog niet zo vertrouwd met de groentekeuken? En zou je wel eens wat vaker willen koken met groenten in de hoofdrol? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Aardappelen, groente en vlees
Veel mensen zijn het gewend om ’s avonds een maaltijd te bereiden met aardappelen, groenten en vlees of vis. Of je vindt het gewoon makkelijker om kant-en-klaar maaltijden te eten omdat je niet zo veel tijd hebt. Als je dan wat gezonder wilt eten of wat minder vlees en vis, dan is het wel eens moeilijk om de overstap te maken naar gerechten met louter groenten in de hoofdrol. Tenminste, dat is wat we in het kookatelier vaak van onze gasten horen! Want moeilijk vinden wij dat helemaal niet, we leren het je heel graag.

Makkelijk en snel
Deze workshop is speciaal voor diegenen die eens wat vaker met groenten in de hoofdrol willen koken en meer willen weten over groenten, de seizoenen en wat er zoal verkrijgbaar is op de markt en in de winkel. We bieden je inspiratie voor gerechten die je zelf thuis gemakkelijk en snel kunt bereiden. De workshop is dus niet alleen interessant voor diegenen die de groentekeuken nog niet zo goed kennen, maar ook als je snel iets lekkers op tafel wilt zetten.

Kleine groepen
Deze workshop is geschikt voor alle leeftijden, of je nu student bent of 80! Onze workshops gaan door bij minimaal 6 deelnemers. Er zijn in totaal maximaal 8 deelnemers per workshop; we houden de groepen graag klein zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.

Duur: circa 2,5 uur, € 42,50*)
*) prijs is inclusief welkomstsapje bij aankomst, iets lekkers te eten tijdens het koken, de gerechten en recepten, onbeperkt kruidenwater en theeproeverij. Bier, frisdrank en overige wijn zijn op basis van nacalculatie.

Datum en aanmelden
Momenteel is er nog geen nieuwe datum gepland. Heb je interesse in deze workshop? Mail ons dan om te vragen wanneer er een nieuwe datum in de planning staat. En als je met minimaal 6 deelnemers bent, plannen we de workshop graag nog een keertje voor je in!