Fare la pasta

Verse pasta maken is heel eenvoudig. Maar toch horen we heel vaak dat je wel een pastamachine hebt, maar dat die ergens achterin een kastje staat…

Schrijf je in voor deze workshop en leer hoe je zelf thuis heel eenvoudig je eigen verse pasta maakt. Want die smaakt het allerlekkerst! De dagen worden korter en de avonden langer… perfect om je vrienden of familie uit te nodigen voor een middag pasta maken en gezelligheid. En daarna natuurlijk samen aan tafel om te genieten van elkaar en van het lekkers!

Italiaans geheim
Natascha van Greendelicious heeft Italiaanse schoonfamilie en brengt je het geheim van het pasta maken bij in deze inspirerende workshop. Ze neemt je aan de hand van demonstraties stap voor stap mee en geeft je nuttige informatie over ingrediënten en technieken. De vulling van de pasta is afhankelijk van het seizoen; postelein of spinazie in de zomer, kool in de winter, wilde kruiden in de lente en pompoen of zoete aardappel in de herfst.

Kleine groepen
We koken in kleine groepen, zodat iedereen voldoende begeleiding krijgt: minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers. De workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers. We bereiden de pasta en jullie gaan daarna aan tafel om samen van het resultaat te genieten.

Duur: circa 4 uur, € 64,50*)
*) prijs is inclusief koffie/thee bij aankomst, gerechten en recepten, kruidenwater en koffie/thee na afloop. Bier, frisdrank en overige wijn zijn op basis van nacalculatie.

Datum en aanmelden
Momenteel is er nog geen nieuwe datum gepland. Als eerste op de hoogte blijven van nieuwe data? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief voor een update!

Vul onderstaand formulier in om een of meerdere plaatsen te reserveren en via IDEAL te betalen. Heb je een cadeaubon of wil je boeken voor een kookclub of een groep van meer dan 6 personen? Neem dan contact met ons op: 06 206 137 62 of via de mail: info@greendelicious.nl.