Fast & Delicious

Wie lekker en gezond wil eten, hoeft geen uren in de keuken te staan. In de workshop Fast & Delicious inspireren wij je om in een wip de lekkerste gerechten op tafel te zetten met de beste, verse ingrediënten van het seizoen. 

Wat maken we?
Wij delen onze beste recepten voor wanneer je weinig tijd of zin hebt om te koken: pesto’s met bijzondere lentekruiden, gezonde maaltijdsalades, snelle soepen of gerechten met kakelverse eitjes van blije kippen en zelfs originele snacks van groenten. Elke sessie maken we weer andere gerechten, afhankelijk van het aanbod van het moment. Na het koken eten we het lekkers gezamenlijk op van mooi brocante servies aan een lange tafel. Wat overblijft mag mee naar huis, net als de recepten natuurlijk.

Duur: circa 2,5 uur, € 42,50*)

*) prijs is inclusief welkomstdrankje, amuse, de maaltijd, recepten, kruidenwater en koffie/thee na afloop. Bier, frisdrank en wijn zijn op basis van nacalculatie. De afwas wordt gedaan!

Aanmelden Fast & Delicious

Vul onderstaand formulier in om een of meerdere plaatsen te reserveren en via IDEAL te betalen. Heb je een cadeaubon of wil je boeken voor een kookclub of een groep van meer dan 6 personen? Neem dan contact met ons op: 06 206 137 62 of via de mail: info@greendelicious.nl.