Filosofie

Mijn filosofie is eenvoudig: een leven in balans begint met ruimte maken voor jezelf. De tijd nemen om jezelf beter te leren kennen.

Blij

Je lichaam te voelen en te voeden. Je emoties met mildheid toe te laten. Je gedachten zonder oordeel te laten zijn. En te leren hoe je je geest tot rust brengt. Zo kom je weer in contact met wie jij werkelijk bent. En met wat je nodig hebt om een leven in balans te leiden. Want er is maar één iemand ter wereld die weet waar jij blij van wordt en dat ben jij.

Wijs ritme

Ruimte maken en de tijd nemen voor jezelf…dat klinkt eenvoudig, maar de praktijk wijst uit dat ons dat lang niet altijd lukt. Te druk. Te weinig tijd. De natuur biedt uitkomst. Ik bied je met mijn werk inspiratie om je weer aan te sluiten op het wijze ritme van Moeder Aarde. Benieuwd hoe dat werkt? Lees er hier meer over!

Over de mandala’s

De mandala in mijn logo en de mandala’s op de rest van deze site verbeelden het universum en herinneren ons aan onze gezamenlijke bron. Het universum verbindt ons in wie wij ten diepste zijn, voorbij lichaam en geest.