Food producties

Vegetarian joy & seasonal inspiration

Een artikel met inspirerende vegetarische gerechten van het seizoen? Hulp bij het ontwikkelen van een eigentijdse menukaart met vooral groente op het menu? Eén van de Greendelicious stillevens aan je eigen muur?

Natascha Boudewijn wordt door restaurants, magazines en andere zakelijke opdrachtgevers gevraagd voor:

  • receptontwikkeling, foodstyling & foodfotografie (specialisme groenten/kruiden/fruit/eetbare bloemen van het seizoen)
  • ontwikkeling groene / culinaire reportages van A tot Z (voorbereiding, tekst en beeld)
  • bedrijfsfotografie (horeca: interieur restaurant inclusief foodfotografie tbv social media)
  • advies bij ontwikkeling groenere menukaart
  • advies bij duurzamere merkpositioneringen
  • trainingen koks en ander horecapersoneel op het vlak van vegetarische/vegan gerechten
  • algemeen communicatieadvies ten aanzien van inzet sociale media, vormgeving website, nieuwsbrieven, inzet media

Naast bovenstaande werkt Natascha aan haar stillevens van groente, kruiden, fruit en bloemen van het seizoen en die zij in eigen beheer verkoopt.

Met een gedegen achtergrond in communicatie en marketing is Natascha Boudewijn voor haar opdrachtgevers van vele markten thuis. Zij:

  • heeft het merk Greendelicious bedacht en succesvol in de markt gepositioneerd als hét merk voor vegetarisch koken met (zelf gekweekte) groenten, kruiden, eetbare bloemen en fruit van het seizoen
  • is in Groot Brittannië opgeleid tot vegetarian chef en beschikt over een grondige kennis van alle vegetarische wereldkeukens
  • heeft als culinair auteur drie succesvolle vegetarische kookboeken op haar naam staan
  • runt een populair kookatelier waarvan zij het concept zelf heeft bedacht, van A tot Z heeft gerealiseerd en gepositioneerd bij de juiste doelgroepen
  • heeft een gedegen kennis van de seizoenen en kweekmethoden van groenten, kruiden, fruit en eetbare bloemen door haar jarenlange ervaring als moestuinierster

Gezien bovenstaande unieke mix van kennis en ervaring, is Natascha als geen ander in staat om haar zakelijke opdrachtgevers op maat en in een informele samenwerking te helpen bij allerlei uitdagingen op het vlak van een groenere en gezondere lifestyle zonder (of met minder) vlees en vis of zelfs zonder zuivel (vegan). Zij beschikt met het kookatelier ook over een inspirerende en centraal gelegen ruimte waar medewerkers in alle rust kunnen worden getraind.

Interesse? Natascha maakt graag kennis tijdens een persoonlijke afspraak en is benieuwd naar jouw uitdaging! Mail of bel: info@greendelicious.nl / 06 – 206 137 62