Greendelicious

Als je bezig bent met persoonlijke groei en bewuster leven, dan neemt voeding ook een steeds belangrijker rol in. Daarom maakt Greendelicious nog steeds deel uit van het inspiratie-aanbod dat je hier vindt. Wat in 2011 begon als blog, groeide uit tot een geliefd veggie-merk met een eigen kookatelier, drie succesvolle Greendelicious-kookboeken en vaste series in de bladen, zoals ‘De Veggiechef‘ in Seasons magazine. Inmiddels is er alleen nog het blog, dat een digitaal archief vormt van alle recepten en andere inspiratie van de seizoenen. Klik hier om naar het blog te gaan.

Voeden in plaats van vullen

Ik volg geen trends op het vlak van voeding maar ben ervan overtuigd dat wij ons op zowel fysiek, emotioneel en geestelijk niveau optimaal voelen als we onze voeding bereiden met onbewerkte, natuurlijke ingrediënten. Maar vooral als we weer gaan luisteren naar ons lichaam zodat we onszelf voeden in plaats van vullen.

Luisteren naar je lichaam

We zijn vaak niet meer in staat om naar ons lichaam te luisteren. Heb je trek? Waar vraagt je lichaam om? Er zijn zoveel oorzaken waardoor we ons lichaam niet meer kunnen waarnemen. Door het volgen van diëten bijvoorbeeld of omdat je als kind je bord leeg moest eten en daardoor, nu, als volwassene, geen idee hebt wanneer je genoeg hebt.

Waar te vinden?

Op mijn blog, in drie kookboeken en artikelen in magazines als Seasons, combineerde ik vanuit mijn bedrijf Greendelicious tussen 2011 en 2019 mijn holistische inzichten uit de natuur met mijn kennis als veggie-chef om je culinair te inspireren. Kijk op Greendelicious voor het digitale archief als jij ook met voeding goed voor jezelf wilt zorgen.