Celebrate Christmas

In deze feestelijke workshop in het in kerstsfeer gehulde kookatelier kook je een verrassend en heerlijk feestmenu dat niet kan mislukken!

Dit jaar geen stress over de voorbereidingen en de keuze van het kerstmenu. In deze workshop bereid je onder professionele begeleiding een origineel en kostelijk menu waarmee je gegarandeerd hoge ogen gooit bij je gasten!

Houtkachel
Jullie worden voor deze feestelijke workshop ontvangen in het sfeervolle kookatelier waar natuurlijk de houtkachel al brandt. We maken kennis met koffie of thee en een zoete decemberlekkernij. Na de uitleg van Greendelicious’ Natascha Boudewijn gaan we aan de kook en bereiden jullie in duo’s een kostelijk diner voor.

Tips
De gerechten zijn zowel bijzonder voor de gasten als praktisch voor jou. Want als jij verantwoordelijk bent voor het kerstdiner dan wil je natuurlijk iets lekkers maken, maar tegelijkertijd ook genieten met iedereen die je lief is. We geven je dus ook tips voor een optimale voorbereiding, planning en, last but not least, de styling van het geheel, zowel op de borden als van de feesttafel.

Kleine groepen
Wij koken in kleine groepen, zodat iedereen voldoende begeleiding krijgt. Na het koken eten jullie het lekkers gezamenlijk op van mooi brocante servies aan onze feestelijk gedekte lange tafel. Wat overblijft mag mee naar huis. De recepten en tips krijgen jullie na afloop via de mail toegestuurd.

Prijs € 67,50*)

*) prijs is inclusief koffie/thee en zoete lekkernij vooraf, de recepten, tips voorbereiding/planning/styling, onbeperkt kruidenwater en koffie/thee na afloop. Bier, frisdrank en wijn zijn op basis van nacalculatie.

Data en aanmelden
Vrijdag 9 december, 13.00 – 17.00 uur – VOL
Zaterdag 10 december 10.00 – 14.00 uur – VOL

Wil je toch nog meedoen? Meld je dan aan via info@greendelicious.nl. Bij voldoende aanmeldingen (6!), organiseren we nóg een Celebrate Christmas!