Home made pasta

Voor bij wie de pastamachine staat te verstoffen in de kast of voor wie helemaal nog nooit zelf verse pasta heeft gemaakt is dit een geweldige workshop!

We maken pasta naar authentiek Noord Italiaans recept, gevuld met pure (wilde) lentegroenten en kruiden als brandnetel, bernagie, spinazie of radijsloof.

Veggiechef en culinair auteur Natascha Boudewijn leert je stap voor stap hoe je verse pasta thuis kunt bereiden: ze leert je handige trucs en geeft je tips om pasta te maken die niet alleen verrukkelijk smaakt, maar ook altijd lukt! We koken in kleine groepen, zodat iedereen voldoende begeleiding krijgt. Na het koken eten we het lekkers gezamenlijk op van mooi brocante servies aan een lange tafel. Wat overblijft mag mee naar huis, net als de recepten natuurlijk.

Duur: circa 4 uur, € 64,50*)
*) prijs is inclusief welkomstdrankje, amuse, gerechten en recepten, kruidenwater en koffie/thee na afloop. Bier, frisdrank en wijn zijn op basis van nacalculatie.

Aanmelden
 Houd de website in de gaten voor nieuwe data!