Leven volgens je ware natuur

Velen van ons voelen een diep verlangen zich weer te verbinden met de oerkracht van de natuur en het wijze ritme van Moeder Aarde. Wat voor onze voorouders zo vanzelfsprekend was, is voor ons iets onbekends geworden. Opgesloten in onze overvolle, hectische levens in de stad, merken we dat dat ons steeds meer begint op te breken.

We ervaren stress, hebben slapeloze nachten, worden somber en ziek. De vakanties zijn niet meer toereikend om daar verandering in te brengen. We willen terug naar de eenvoud. Terug naar de natuur. Maar hoe? Met mijn werk hoop ik je te inspireren om de natuur weer welkom te heten in je leven. Je te laten aanraken door de magie van het bos, die je terugbrengt bij wie jij werkelijk bent. Jezelf te voeden met het beste wat het seizoen jou te bieden heeft, in de buurt gegroeid, onder invloed van de wind, de regen, de zon en de maan.

En als je daar behoefte aan hebt, maak ik graag tijd voor je vrij om naar je te luisteren en samen de oeroude symboliek van de natuur als kompas terug te brengen in jouw leven.

Ik heet je van harte welkom!