Hummus & Co

Leer hoe je de heerlijkste hummus zélf maakt. En daarbij natuurlijk twee verschillende soorten falafel: gezond comfortfood ten top!

Bij Greendelicious zijn wij fan van de keuken van het Midden Oosten. Er wordt gretig en creatief gekookt met seizoensgroenten en kruiden en dat resulteert in de goddelijkste gerechten. Zoals hummus, dat in het Arabisch ‘kikkererwten’ betekent en waarin naast die wonderpeulvruchtjes ook tahini, citroen, olijfolie en knoflook worden gebruikt. Wij maken hummus ook van pompoen of biet!

Falafel
De hummus gaat heerlijk bij falafel, nog zo’n super culinaire uitvinding uit het Midden Oosten: kleine balletjes gemaakt van kikkererwten en tuinbonen en gefrituurd om er een knapperig korstje op te krijgen. Wij maken ze van wortel, pompoen of zoete aardappel en frituren ze niet alleen, maar laten je ook zien hoe je een minder vette variant uit de oven bereidt.

Kleine groepen
Wij koken in kleine groepen, zodat iedereen voldoende begeleiding krijgt: minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers. Na het koken eten jullie het lekkers gezamenlijk op van mooi brocante servies aan een lange tafel. Wat overblijft mag mee naar huis, net als de recepten natuurlijk.

Prijs
Duur circa 2,5 uur, € 42,50*)
*) prijs is inclusief welkomstdrankje, gerechten en recepten, kruidenwater en koffie/thee na afloop. Bier, frisdrank en wijn zijn op basis van nacalculatie.

Datum
Woensdag 21 september, 17.30 – 20.00 uur – VOL
Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe data!