Imagine

Deze dag staat bol van de geuren, kleuren en vormen: jullie koken een goddelijke lunch met verse kruiden en specerijen en schilderen natuurlijke en organische motieven à la Hundertwasser op Landgoed Duivenvoorde.

In dit arrangement huur je het sfeervolle atelier exclusief af voor je collega’s, vrienden en/of familie. ’s Winters maken we de houtkachel aan! ’s Middags ben je te gast in de tuinkamer van Atelier Aventurijn op landgoed Duivenvoorde, dat aan de overkant van Greendelicious ligt. De prachtige tekeningen nemen jullie na afloop natuurlijk mee naar huis of naar kantoor.

Verse kruiden & specerijen
Na een warm welkom met lekkere koffie of thee en een uitleg begint deze heerlijke dag met het samen bereiden van een kleurrijke proeverij van kleine gerechtjes als lunch, waarbij we ons laten inspireren door de rijke smaken van de keukens uit het Midden Oosten en India. Dat betekent dat we veel verse kruiden én specerijen gebruiken. Greendelicious’ Natascha Boudewijn geeft er natuurlijk uitleg bij en wie wil krijgt meteen wat kweektips om thuis zelf aan de slag te gaan met het kweken van kruiden. We maken een keur aan heerlijks, zoals verschillende soorten falafel, hummus, salades, bhajis, pakora’s en dhal. Je zult merken dat niet alleen je smaakpapillen, maar ook je neus en je ogen flink aan hun trekken komen tijdens deze kookworkshop!

Minicursus Hundertwasser tekenen
Jullie genieten vervolgens gezamenlijk van de proeverij aan de feestelijk gedekte lange tafel. Na de lunch wandelen jullie naar het prachtige landgoed Duivenvoorde, dat aan de overkant van het kookatelier ligt (wandeling van ongeveer 10 minuten). Karin de Vlieger van Atelier Aventurijn woont en werkt er op een heel bijzondere plek, waar jullie deze middag te gast zijn. In haar tuinkamer gaan jullie aan de slag met Hundertwasser tekenen, waarbij rechte lijnen niet bestaan. Je maakt een stadsgezicht of bloemen en tekent alles uit de losse pols. Daarbij gebruik je hologrampapier voor een glans en het echte Hundertwasser-effect. Tijdens de minicursus zorgt Karin voor taart en thee of koffie. Greendelicious’ Natascha Boudewijn haalt jullie weer op om de kunstwerken te bewonderen. Je tekening neem je natuurlijk mee naar huis!

Iedereen kan het!
Voor deze workshop heb je geen technische vaardigheden nodig. Alles wat je nodig hebt is concentratie en ontspanning.

Duur arrangement: dag
Dag & tijdstip: in overleg op woensdag, donderdag en zaterdag, van 10.00 – ca 16.00 uur
Prijs: €89,- per persoon*)
Aantal personen: minimaal 8 en maximaal 10. Kleinere groep? Neem contact met ons op voor een voorstel op maat!

*) deze prijs is inclusief btw bij particuliere betaling en exclusief btw bij zakelijke betaling. Verder inclusief de huur van het atelier, de kookworkshop & de lunch, koffie/thee gedurende de dag, minicursus Hundertwasser tekenen op landgoed Duivenvoorde bij Atelier Aventurijn, iets lekkers in de middag, de recepten en onbeperkt kruidenwater.

Dit arrangement is eventueel uit te breiden met een borrelarrangement in het kookatelier.

Reserveren?
Bel of mail ons om een datum te prikken of kijk vast in de agenda op welke dagen het atelier nog beschikbaar is! Wij regelen de rest en jij kunt je gasten vast gaan uitnodigen. Onze contactgegevens staan onderaan de site.