In de media

Ik werk graag samen met de media. Ik betrek journalisten het liefst zo intensief mogelijk bij wat ik doe. Bijvoorbeeld door samen het bos in te gaan zodat zij zelf kunnen ervaren wat shinrin-yoku nu eigenlijk is. Ook werkte ik in het verleden in opdracht voor tijdschriften als Seasons en Yoga Magazine.

Overzicht

In de loop van de jaren is er veel moois gepubliceerd: klik hier voor het overzicht van de Academy. Klik hier voor een overzicht van oude interviews en artikelen over mijn werk en voor de edities uit de serie in Seasons magazine.

Persoonlijk bad in bos

Ben jij journalist en voor een artikel of publicatie op zoek naar informatie over shinrin-yoku of leven en werken in verbinding met de natuur? Neem contact met mij op – ik nodig je graag uit voor een persoonlijk bad in het bos!