Inmaakgeluk

Onze eigen Jacqueline Stammeijer start vanaf eind mei met een nieuwe reeks: inmaken en wecken van seizoensgroenten & fruit!

Siroop, jam & chutneys
In de lente-workshop van 29 mei leer je de heerlijke oogst van dit seizoen te bewaren voor later: aardbeien, rabarber en vlierbloesem zijn er nu volop. Je maakt er onder andere siroop, jam en chutneys van.

Kleine groepen
We koken in kleine groepen van minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. Natuurlijk is er tijdens de workshop voldoende gelegenheid alle lekkernijen te proeven. Wat je maakt mag natuurlijk mee naar huis! 

Prijs: € 64,50*)

*) prijs is inclusief btw, koffie/thee met iets lekkers bij aankomst, de ingemaakte oogst met de recepten, onbeperkt kruidenwater. Bier, frisdrank en wijn zijn op basis van nacalculatie.

Nieuwe data staan binnenkort op de site!