Inspirerende Salades

Salades zijn iets geweldigs. Snel klaar en je kunt er alles in kwijt: niet alleen slablaadjes, maar ook peulvruchten, groenten, kruiden, noten, kaas, granen en ga zo nog maar even door.

Seizoen
Maar vaak maak je steeds dezelfde salades en kun je wel wat inspiratie gebruiken om je repertoire weer eens wat uit te breiden. Dan is dit de ideale workshop voor jou. Hier bij Greendelicious passen we onze salades natuurlijk aan het seizoen aan. En het oog wil ook wat, dus stylen we de salades met al het lekkers van het seizoen: noten, zaden en bijzondere bladgewassen en krachtige kruiden.

Pappadums
Of we serveren de salade eens anders, bijvoorbeeld in bakjes van koolbladeren of van gefrituurde pappadums. Uiteraard bieden we ook volop inspiratie voor de lekkerste dressings, waarbij we ook de honing van Ron´s Bees gebruiken, van de bijen in onze eigen moestuin!

Kleine groepen
We werken in kleine groepen van minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. Natuurlijk eten we het lekkers na het koken van het mooie brocanteservies aan de lange tafel in het kookatelier op. Wat overblijft mag mee naar huis!

Prijs  € 42,50*)

*) prijs is inclusief btw, koffie/thee met iets lekkers bij aankomst, de salades met brood en de recepten, onbeperkt kruidenwater. Bier, frisdrank en wijn zijn op basis van nacalculatie.

Datum en aanmelden
Woe 4 mei, 9.30 – 12.00 uur – VOL

Ook een keer inspiratie opdoen voor lekker salades? Abonneer je op de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwe data!