Je eigen stadsmoestuin

Een moestuin in je eigen achtertuin? Of op balkon? Het kan! Bij Greendelicious leer je ieder seizoen in een middag de belangrijkste do’s en don’t’s van het stadsmoestuinieren! Je gaat met een persoonlijk moestuinplan naar huis. 

Groenauteur
Natascha Boudewijn, auteur van de moestuinkookboeken van Greendelicious gaat tijdens deze workshop in op zowel de theorie als de praktijk van het kweken van je eigen groente, kruiden én eetbare bloemen. Zowel in de tuin als op balkon, want ook in potten kun je veel kweken. Er is veel ruimte om vragen te stellen en we gaan samen aan de slag met je moestuinplan. 

Mooie oogst in weinig tijd
Natascha houdt niet van ingewikkeld en hanteert een pragmatische aanpak. Daarom is deze workshop erg geschikt voor mensen die wel een eigen oogst(je) willen, maar er ook weer niet te veel tijd aan kwijt willen zijn. En die bovendien niet al te veel ruimte hebben. Natascha geeft je tips over hoe je slim kunt moestuinieren en daarmee tijd bespaart zonder te hoeven inboeten op de oogst.

Do’s en don’ts
De workshop begint met een welkom met koffie, thee en iets lekkers en een korte kennismaking. Vervolgens gaat Natascha in op verschillende aspecten van het moestuinieren: waar begin je, wat ga je kweken, hoe en wanneer pak je het aan en tips, trucs, do’s en don’ts. Daarna gaan we aan de slag met je eigen moestuinplan. Alle deelnemers krijgen een kleine verrassing van het prachtige zaadhuis Vreeken’s zaden in Dordrecht.

Voorbereiding
Als je je opgeeft voor deze workshop en je wilt inderdaad met een moestuinplan naar huis, dan is een kleine voorbereiding nodig. Allereerst is het belangrijk dat je de ligging van je tuin of balkon weet en nog iets specifieker, de plaats(en) waar je ruimte hebt om te gaan kweken. Heb je er ochtendzon, avondzon of de hele dag zon? Staat er veel wind of juist niet? Kortom: hoe is het ‘klimaat’ op het plekje waar jij wilt gaan kweken. Daarnaast kun je vast nadenken over wat je graag eet aan groenten en kruiden of welke eetbare bloemen je zou willen kweken dit jaar!

Datum, duur & prijs
Woensdag 29 maart 2017, 13.30 – 16.30 uur / ca 3 uur / € 37,50*)

*) prijs is inclusief btw, koffie/thee met iets lekkers bij aankomst, kruidenwater, moestuinplan en kleine verrassing van Vreeken’s zaden. Ter plaatse zijn de twee moestuinkookboeken van Greendelicious al dan niet gesigneerd te koop à € 19,95 per stuk (kunnen goed dienen als naslagwerken!). Minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers per avond/middag.

Aanmelden
Vul onderstaand formulier in om een of meerdere plaatsen te reserveren en via IDEAL te betalen. Heb je een cadeaubon of wil je boeken voor een kookclub of een groep van meer dan 6 personen? Neem dan contact met ons op: 06 206 137 62 of via de mail: info@greendelicious.nl.

Het is helaas niet mogelijk om eenmaal geboekte plaatsen te annuleren en geld terug te ontvangen. Je kunt je plaatsen wel overdragen aan iemand anders, maar stel ons daar svp wel van op de hoogte.