Koken met diabetes: de goddelijke groentekeuken

Als je diabetes hebt is gezond eten heel belangrijk. Het helpt je om je bloedglucosespiegel op peil te houden. De Greendeliciouskeuken is bij uitstek geschikt als je diabetes hebt! 

Groente, kruiden en fruit van het seizoen, maar ook peulvruchten leveren niet alleen vitamines, maar ook gezonde vezels, die oplosbaar zijn. Ze helpen bij het op peil houden van de bloedglucosewaarde na het eten en werken mee aan een gezond cholesterolgehalte in het bloed.

Diëtiste
Deze workshop is bestemd voor iedereen met diabetes type 1 of 2 en natuurlijk leerzaam voor diegenen met diabetici in familie- of vriendenkring. Je doet inspiratie op voor de heerlijkste gerechten met groenten en kruiden in de hoofdrol en zonder vlees en vis. We bereiden originele recepten uit verschillende wereldkeukens, zoals die van het Midden Oosten en Italië. Bovendien is er tijdens de workshop een diëtiste aanwezig voor advies op maat.

DVN
Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met DVN (Diabetes Vereniging Nederland). Leden krijgen op deze workshop € 27,50 korting en betalen zelf een bijdrage van slechts € 15,-Vul hieronder op het boekingsformulier de actiecode in (via DVN verkrijgbaar).

Kleine groepen
We werken in kleine groepen van minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. Natuurlijk eten we het lekkers na het koken van het mooie brocanteservies aan de lange tafel in het kookatelier op, met een kop koffie of thee erbij. Wat overblijft mag mee naar huis!

Prijs: € 42,50*)

*) prijs is inclusief btw, welkomsthapje en drankje, ingrediënten, de maaltijd, het advies van de diëtiste, recepten, onbeperkt kruidenwater en koffie/thee na afloop. Bier, frisdrank en wijn zijn op basis van nacalculatie.

DVN leden krijgen € 27,50 korting en betalen zelf een bijdrage van slechts € 15,-

Aanmelden
Deze workshop is volgeboekt. Houd de site in de gaten voor nieuwe data!