Bedrijfsuitjes & groepsuitjes

Zoek je een sfeervolle locatie om een bijzondere gebeurtenis te vieren? Prive of zakelijk? Dan zit je bij De Keuken goed!

De goed bereikbare, historische locatie – de Bollenschuur in Voorschoten – , de sfeervolle inrichting, de houtkachel en de originele en smakelijke gerechten, verzekeren je van een gedenkwaardige dag, middag of avond familie, vrienden en/of relaties.

Groepsuitjes
Vier je verjaardag met een heerlijke lunch of praat bij met vriendinnen terwijl wij een smakelijk seizoensdiner voor je koken. Verras je liefste vrienden met een wijnproeverij en laat de koks onder hen de lekkerste Greendelicious anti pasti bereiden, kom met een eigen groep koken volgens de seizoenen, borrelen of … vier je bruiloft met een kostelijk diner aan een lange tafel zoals in Italië….Het maakt niet uit welke invulling jij wilt geven aan je bijzondere dag, wij zorgen er samen met jou voor dat het een groot succes wordt (waar nog lang over nagepraat zal worden!). Binnenkort staan hier de arrangementen waaruit je kunt kiezen! Wil je dat wij je op de hoogte houden? Stuur dan een mailtje naar info@greendelicious.nl onder vermelding van ‘groepsuitjes’.

Bedrijfsuitjes
Kom met je afdeling of bedrijf even stoom afblazen bij Greendelicious! Wij organiseren bedrijfsuitjes op maat: kom koken, borrelen, wijnproeven of wildplukken in de kasteeltuin aan de overkant! Binnenkort op deze site de arrangementen waaruit je kunt kiezen! Wil je dat wij je informeren zodra de arrangementen online staan? Stuur dan een mailtje naar: info@greendelicious.nl onder vermelding van ‘bedrijfsuitjes’.

Capaciteit
Voor groepen van 8 – 25 personen (maximaal 12 kokende deelnemers).

Meer info?
Neem contact op voor een voorstel op maat en de prijzen: info@greendelicious.nl of bel Natascha 06 – 206 137 62.