Korte workshops

KOOKWORKSHOPS
De korte kookworkshops duren 2,5 uur en kosten € 42,50, inclusief btw, welkomstdrankje, amuse, de maaltijd, recepten, kruidenwater en koffie/thee na afloop. Bier, frisdrank en wijn zijn op basis van nacalculatie. Klik voor meer informatie en het boekingsformulier op de workshop van je keuze.

 • Fast & Delicious: Supersnelle Pastasauzen 
  Voor de drukbezette types is dit een must: nooit meer inspiratieloos na je werk door de supermarkt dwalen op zoek naar het avondeten! Wij bieden je inspiratie om met de groenten van nu de meest verrukkelijke pastasauzen te bereiden, die ook nog zó klaar zijn. Wat wil een mens nog meer?
 • Best-ever veggie burgers
  In deze workshop leer je de heerlijkste burgers te bereiden van peulvruchten, groenten, granen, noten en paddenstoelen en laten we je zien hoe eenvoudig dat eigenlijk is. Natuurlijk horen daar ook sauzen en dips bij met kruiden uit onze eigen moestuin.
 • Hummus & Co
  Bij Greendelicious zijn wij fan van de keuken van het Midden Oosten. Er wordt gretig en creatief gekookt met seizoensgroenten en kruiden en dat resulteert in de goddelijkste gerechten. Zoals hummus, dat in het Arabisch ‘kikkererwten’ betekent en waarin naast die wonderpeulvruchtjes ook tahini, citroen, olijfolie en knoflook wordt gebruikt. Wij maken hummus ook van pompoen of biet! In deze workshop maken we natuurlijk ook falafel en home made pita brood!

TUINWORKSHOP

 • Je eigen stadsmoestuin
  Een moestuin in je eigen achtertuin? Of op balkon? Het kan! Bij Greendelicious leer je dit voorjaar in slechts één avond de belangrijkste do’s en don’t’s van het stadsmoestuinieren! Je gaat met een persoonlijk moestuinplan naar huis. Deze moestuinworkshop duurt circa 3 uur en kost € 34,50, inclusief btw, koffie/thee met iets lekkers bij aankomst, kruidenwater, moestuinplan en kleine verrassing van Vreeken’s zaden.