Kruidenolie & azijn

In deze workshop leer je de heerlijke overdaad aan geurende zomerkruiden te verwerken tot smaakmakende olie & azijn. 

Lekkerste combinaties
De workshop begint met een rondleiding door de kleine stadsmoestuin naast de bollenschuur, waar meteen nog wat kruiden worden geoogst. Kruidenexpert Jacqueline Stammeijer licht vervolgens de rijke geschiedenis van olijfolie, kruidenolie en azijn toe en de methoden die worden gebruikt om zelf de lekkerste combinaties te maken.

Proeverij
Tijdens de workshop kun je genieten van een lichte avondmaaltijd van salade en brood waarbij je verschillende soorten kruidenolie en azijn kunt proeven die Jacqueline al heeft voorbereid.  Daarna gaan we aan de slag: je maakt je eigen flesjes olie en azijn met de kruidenoogst van die dag. De flesjes neem je mee naar huis, zodat de olie en azijn in de weken daarna goed op smaak kunnen komen.

Kleine groepen
We werken in kleine groepen van minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.

Prijs: € 64,50*)

*) prijs is inclusief btw, welkomstdrankje & hapje, een lichte maaltijd van salade en brood met kruidenolie & azijn, de gemaakte flesjes en recepten, onbeperkt kruidenwater. Bier, frisdrank en wijn zijn op basis van nacalculatie.

Aanmelden
Vul onderstaand formulier in om een of meerdere plaatsen te reserveren en via IDEAL te betalen. Heb je een cadeaubon of wil je boeken voor een kookclub of een groep van meer dan 6 personen? Neem dan contact met ons op: 06 206 137 62 of via de mail: info@greendelicious.nl.