Seizoenspecial: lente in Italië

Italianen weten wat het is om volgens de seizoenen te koken. De groentekeuken is hier belangrijk omdat er van origine meer land wordt gebruikt om groente en granen op te verbouwen, dan om vee te laten grazen. In deze workshop leer je hoe je net als de Italianen kookt en de lente op je bord tovert!

Platteland
We maken bijzondere anti pasti en primi (voorgerechten) naar authentieke receptuur van het Italiaanse platteland en verse fettuccine en gnocchi met goddelijke sauzen en pesto’s van (wilde) lentegroenten- of kruiden, zoals brandnetel, bernagie, spinazie of asperges. Elke sessie bereiden we weer iets anders, afhankelijk van het aanbod van groenten en kruiden op dat moment.

Lange tafel
We koken in kleine groepen van minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. Na het koken wordt het eten aan de lange tafel in het sfeervolle atelier van brocante servies opgegeten. Wat overblijft mag natuurlijk mee naar huis!

Prijs: € 64,50*)

*) prijs is inclusief btw, welkomstdrankje, amuse, de maaltijd, recepten, onbeperkt kruidenwater en koffie/thee na afloop. Bier, frisdrank en wijn zijn op basis van nacalculatie.

Datum
Woensdag 4 mei, 15.00 – 19.00 uur – VOL

Deze workshop is vol geboekt! Op de hoogte blijven van nieuwe data én andere leuke workshops in de toekomst? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief, klik hier.