Werk


Shinrin Yoku Academy©

Als oprichter van de Shinrin Yoku Academy© wil ik je inspireren om je tempo te verlagen, tot rust te komen en je ware natuur te ont-dekken.


Greendelicious

Als gecertificeerd vegetarian chef (opgeleid in het Verenigd Koninkrijk door Rachel Demuth) en visual storyteller bied ik culinaire inspiratie uit de natuur met Greendelicious (blog, kookboeken en in magazines als Seasons en Yoga magazine). In mijn keuken draait het om de seizoenen en natuurlijke ingrediënten, waarmee je je lichaam voedt en verzorgt. Ik inspireer je ook om intuïtiever te eten door beter te luisteren naar waar je behoefte aan hebt: eten dat je energie geeft, gezond comfortfood of pure gerechten.

Ik ontwikkel in opdracht culinaire- en lifestyle producties (zie ook onder ‘samenwerken‘).


Boeken

Ik ben auteur van vijf boeken met als rode draad de helende kracht van de natuur op lichaam, geest en ziel. Of je nu het rustgevende ritme van de natuur in je dagelijks leven wilt brengen, de kunst van het bos-baden (shinrin yoku) onder de knie wilt krijgen of wilt leren koken met natuurlijke ingrediënten, er is voor ieder wat wils. Ik onderscheid mij door mijn nuchtere kijk op spiritualiteit en houd ervan anderen op een liefdevolle en praktische manier te enthousiasmeren. Kijk hier voor meer informatie over mijn boeken.


Stillevens

Van tijd tot tijd leg ik groenten, kruiden, fruit en bloemen met mijn camera vast zoals de Hollandse meesters dat met olieverf op doek deden. Deze stillevens publiceer ik op Instagram. Je kunt de stillevens ook voor aan je eigen muur kopen, want ik geef het werk in eigen beheer en in beperkte oplage uit. Klik hier voor meer informatie.


Meer weten?

Lees hier meer over mijn achtergrond. Lees hier wat anderen zeggen over mijn werk en hier voor wat er in de media is verschenen.

Nieuwsbrief

Abonneer je op de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven: je ontvangt elk seizoen nieuwe inspiratie uit de natuur.