Mediterranean flavours

In het gebied rond de Middellandse zee wordt de traditie van de mezze, tapas of anti pasti hoog gehouden. In deze workshop doe je inspiratie op voor de lekkerste hapjes, om lekker lui van te genieten met iedereen die je lief is.  

Inspirerende reis
We starten de workshop met een welkomstdrankje en een uitleg van de middag of avond. In het seizoen gaan we natuurlijk ook nog even naar de moestuin, waar we nog wat ingrediënten oogsten. Daarna ga je in duo’s aan de kook in het sfeervolle atelier. Wat we precies maken blijft natuurlijk een verrassing, want dat is afhankelijk van het seizoen, maar Greendelicious’ Natascha Boudewijn neemt je mee op een inspirerende culinaire reis langs de landen in het Mediterrane gebied, van Spanje en Marokko langs Italië, Griekenland en Turkije richting Israël en Libanon.

Royaal
Want ‘mezze’, ofwel kleine gerechtjes, worden daar royaal op de tafel gezet en samen gedeeld. We koken met typische seizoensgroenten en -kruiden die in deze landen van origine veel worden gebruikt. De groenten worden gevuld, geroosterd, gegrild en gepureerd en samen met peulvruchten en specerijen tot culinaire hoogstandjes omgetoverd!

Kleine groepen
We koken in kleine groepen, zodat iedereen voldoende begeleiding krijgt. Na het koken eten jullie het lekkers gezamenlijk op van mooi brocante servies aan een lange tafel. Wat overblijft mag mee naar huis, de recepten sturen we na afloop via de mail toe.

Prijs
€ 64,50*)
/ 4 uur

*) prijs is inclusief welkomstdrankje, iets lekkers tijdens het koken, de ingrediënten, de gerechten en recepten, kruidenwater en koffie/thee na afloop. Bier, frisdrank en wijn zijn op basis van nacalculatie.

Datum
Dinsdag 16 februari 2016, 17.00 – 21.00 uur – VOL
Vrijdag 17 juni 2016, 13.00 – 17.00 uur – nog 4 vrij van de 8 

De workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers (het maximale aantal deelnemers is 8).

Vul onderstaand formulier in om een of meerdere plaatsen te reserveren en via IDEAL te betalen. Heb je een cadeaubon of wil je boeken voor een kookclub of een groep van meer dan 6 personen? Neem dan contact met ons op: 06 206 137 62 of via de mail: info@greendelicious.nl.