Boeken

In de afgelopen jaren heb ik vier boeken uitgebracht bij uitgeverij Gottmer (Altamira & Becht). Dit jaar verschijnt bij Fontaine uitgevers een nieuw boek in samenwerking met Seasons magazine.


Het kleine shinrin-yoku boek – hoe de kracht van de natuur je leven verandert

Mijn persoonlijkste boek tot nu toe: ik ontdekte shinrin-yoku intuïtief tijdens mijn burn-out. Het bos nam mij aan de hand en liet mij ervaren hoe wij onszelf kunnen helen met de hulp van de natuur. In dit boek vertel ik je hoe dat in z’n werk ging en bied ik met bijna 30 oefeningen inspiratie om er zelf in elk seizoen en bij elk weertype ook op uit te gaan. En niet alleen voor diegenen met burn-out. Het bos is helend op elk moment in je leven. Het boek heeft een klein formaat, zodat je het makkelijk mee kunt nemen in je tas.

  • Uitgever: Altamira
  • 2018
  • ISBN 9789401303828
  • 176 pagina’s
  • Prijs € 14,99
  • Full colour uitvoering met illustraties van Ingrid Bockting en foto’s van Ling Khor en Natascha Boudewijn

Klik hier om het boek te zien! Verkrijgbaar bij (online) boekhandels. Gesigneerde exemplaren via de site van de Shinrin Yoku Academy©.


Share – vier seizoenen samen koken, eten & genieten

Heerlijk dik en royaal kookboek met luxe linnen coverHet is een ode aan samen koken, eten en genieten. In dit boek deel ik de beste recepten uit het kookatelier dat ik drie jaar runde in een oude bollenschuur. De recepten zijn geïnspireerd op de verschillende streekkeukens van Europa en het Midden-Oosten. Je vindt ook inspiratie voor jouw eigen diners en lunches met familie en vrienden, kweektips en handige seizoenskalenders van groenten, (wilde) kruiden, eetbare bloemen en fruit. Ik schreef dit boek speciaal voor diegenen die graag lekker en gezond eten, maar niet te lang in de keuken willen staan. In dit boek vind je ook inspiratie voor vegan en glutenvrije gerechten.

  • Uitgever: Becht
  • 2016
  • ISBN 9789023014799
  • 263 pagina’s
  • Prijs € 27,95
  • Full colour uitvoering met luxe linnen cover. Concept, receptuur en foodstyling Natascha Boudewijn, fotografie Juliëtte van Eijsden

Klik hier voor een inkijkexemplaar. Te koop bij de (online) boekhandels.


  

Moestuinkookboeken van Greendelicious

Van Greendelicious verschenen eerder twee ‘moestuin-kookboeken’, Puur koken met je eigen oogst en KruidenDe boeken horen bij elkaar, maar kunnen ook los van elkaar worden gebruikt. Ze bieden zowel praktisch advies bij het kweken van groenten, kruiden en eetbare bloemen in elk seizoen, als inspiratie voor de lekkerste vegetarische gerechten met de oogst. Ze zijn geschikt voor zowel de beginnende moestuinierder/kok als voor mensen met meer ervaring in (moes)tuin en keuken. Omdat niet iedereen over de luxe van een eigen tuin beschikt, geef ik in de boeken ook tips voor kweken op balkon of dakterras.

  • Uitgever: Becht
  • 2012 en 2013
  • ISBN
  • 176 pagina’s
  • Prijs € 19,95
  • Full colour uitvoering – concept, receptuur, foodfotografie & -styling Natascha Boudewijn

Klik op de links hierboven voor de inkijkexemplaren.