Moestuin

In onze kleine stadse moestuin doe je inspiratie op voor hoe je thuis de mooiste en lekkerste groenten, kruiden en eetbare bloemen kweekt. Dat is heel eenvoudig en juist als je weinig ruimte hebt is er veel mogelijk: laat je creativiteit de vrije loop! Start ook een moestuin, op balkon of in je tuin en oogst jaarrond lekkers, zelfs in de winter.

Oude appelkisten
In de zomertijd starten we elke kooksessie met een drankje in de intieme tuin naast de Bollenschuur, waar je je zult verbazen over wat er allemaal mogelijk is. Zo kweken we onze bijzondere groenten in grote oude appelkisten uit Zeeland. Slakken? Daar hebben wij geen last van, de grond van de moestuin is bedekt met een 10 cm dikke laag schelpjes uit de duinen van het nabij gelegen Katwijk. Ideeën waar je thuis direct mee aan de slag kunt.

Duivenvoorde
De grote wigwams voor bonen en Oost Indische kers zijn gemaakt van wilgentenen van landgoed Duivenvoorde aan de overkant.

Cursus moestuinieren en Greendelicious boeken!
Wil jij ook een eetbare achtertuin of balkon? Ieder voorjaar starten bij ons weer de praktische moestuincursussen, waarin Greendelicious’ Natascha Boudewijn je in slechts een avond op weg helpt naar een heerlijke oogst! Klik hier voor informatie en om je aan te melden. Je kunt ook de twee Greendelicious moestuinkookboeken gebruiken om zelf aan de slag te gaan. Natascha Boudewijn brengt in de boeken in elk seizoen een aantal heerlijke en makkelijk te kweken gewassen in beeld en geeft je niet alleen makkelijke kweektips, maar ook de lekkerste recepten! De boeken zijn (gesigneerd!) verkrijgbaar in het kookatelier en te koop in de boek- en kookwinkels.