Op kamers!

Op veler verzoek biedt De Keuken dit najaar een korte workshop speciaal voor studenten die op kamers gaan of zijn gegaan. Een supercadeau voor je zoon, dochter, neefje, nichtje….!

Goed betaalbaar
We maken je bekend met de lekkerste seizoensgroenten, die altijd goed betaalbaar zijn, omdat ze van dichtbij komen. En we geven je natuurlijk slimme tips over wat je aan voorraad in huis moet hebben om in no time een lekkere en gezonde maaltijd op tafel te zetten.

Huisgenoten
Je maakt verschillende gerechten, denk aan een maaltijdsoep, goddelijke salade, snel pastagerecht, verse pesto of veggieburgers. De uiteindelijke gerechten zijn gebaseerd op de oogst van die dag.Als je deze workshop hebt gedaan, is je kookrepertoire uitgebreid met een paar heerlijke, snel te maken en gezonde gerechten waar je niet alleen jezelf maar ook je huisgenoten mee zult verrassen. Uiteraard krijg je de recepten na afloop van de workshop toegestuurd via de mail.

Kleine groepen
We werken in kleine groepen van minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. Natuurlijk eten we het lekkers na het koken van het mooie brocanteservies aan de lange tafel in het kookatelier op. Wat overblijft mag mee naar huis!

Prijs: € 42,50*)

*) prijs is inclusief btw, welkomsthapje/drankje, de recepten, onbeperkt kruidenwater. Bier, frisdrank en wijn zijn op basis van nacalculatie.

Data en aanmelden

Dinsdag 22 september 2015, 17.00 – 19.30 uur
Dinsdag 3 november 2015, 16.00 – 18.30 uur

Cadeau?
Wil je de cursus cadeau doen? Vul de naam van degene(n) aan wie je de workshop cadeau doet dan in bij het vakje ‘vragen/opmerkingen’ hieronder. Je krijgt een bevestiging van de boeking en betaling in de mail. We kunnen je op verzoek een cadeaubon toesturen waarop deze cursus is ingevuld (die je dan aan de gelukkige kunt geven!); als je dat wilt stuur ons nadat je hebt geboekt en betaald dan even een mail: info@greendelicious.nl.