Over mij

Het mooiste jaar van mijn leven

In 2016 kreeg ik een burn-out. Totaal onverwacht. Ik had een paar jaar daarvoor mijn hart gevolgd en ruilde mijn hectische, maar royaal beloonde bestaan als interimmer in voor een onzeker bestaan als eigenaar van een kookatelier en kookboekenschrijfster.

Tijdens mijn burn-out had ik op een koude winterdag een intense spirituele ervaring die mijn leven op z’n kop zette: ik verkocht de inboedel van mijn kookatelier, zei de huur van het mooie pand op en besloot mijn hervonden intuïtie alle ruimte te geven die het nodig had. Daarmee ging ik een nog veel onzekerder bestaan tegemoet.

Zonder vaste inkomsten of concrete plannen voor de toekomst. Doodeng. Maar met een vertrouwen dat ik niet eerder had ervaren. Het werd het mooiste jaar van mijn leven. De natuur hielp mij mezelf te helen en ik leerde hoe ik ten volle kon gaan leven vanuit mijn intuïtie.

Wil jij ook leren hoe de natuur jouw gids kan zijn om thuis te komen in jezelf? Hoe je vanuit je intuïtie kunt gaan leven en meer rust kunt ervaren? Ik help je graag! Je kunt bij mij terecht voor workshops bosbaden (shinrin-yoku) en individuele bostherapie. De rode draad is altijd de helende en rustgevende kracht van de natuur. En tot die groene wellness hebben wij allemaal, 24/7, gratis toegang!


Opleiding & relevante ervaring

Shinrin-yoku heb ik tijdens mijn burn-out intuïtief ontdekt. De natuur zelf nam mij als leermeester aan de hand en bracht me alles bij wat ik nodig had om op lichamelijk, geestelijk en zielsniveau te helen. Dit proces nam precies een jaar – 4 seizoenen –  in beslag: het was een magische ervaring die mijn leven volledig heeft veranderd. Inmiddels leid ik de Shinrin Yoku Academy©, het allereerste instituut in de Lage Landen met een professionele opleiding tot Gids Shinrin Yoku.

Ik ben in Portugal opgeleid tot gecertificeerd natuurcoach door de ‘moeder van natuurcoaching’, Nanette Kant van Innersteps. Daarnaast heb ik bijna 20 jaar relevante ervaring als coachend leidinggevende en consultant in zowel het bedrijfsleven als bij de overheid.

Van origine ben ik communicatiestrateeg. In 2011 zette ik het natuurlijke lifestyle concept Greendelicious op, met drie kookboeken, een kookatelier, culinaire producties in onder andere Seasons magazine en een blog. Als je bezig bent met persoonlijke groei en bewust leven, dan neemt voeding ook een steeds belangrijker rol in. Daarom inspireer ik je met Greendelicious nog steeds als vegetarian chef (in 2013 in het Verenigd Koninkrijk opgeleid) en visual storyteller om intuïtief te eten en je lichaam te voeden in plaats van te vullen.

Kijk voor meer informatie op mijn LinkedIn-account en lees hier hoe ik tijdens mijn burn-out op dit nieuwe pad terecht ben gekomen. Benieuwd wat anderen over mij en mijn werk zeggen? Klik hier.