Vrienden van De Keuken

Onze vrienden zijn ons lief. Zij steunen De Keuken met al het prachtigs dat zij in huis hebben: handige kookaccessoires, kiemkrachtige zaden, biologische kruiden, gerenommeerde keukenmachines, groene kennis en prachtige magazines. Daarom zetten wij onze vrienden hier uitgebreid in het zonnetje.

  • Dille & Kamille – de bekende keten met 27 winkels in Nederland en België levert de kookaccessoires voor De Keuken van Greendelicious. Net als wij gelooft Dille & Kamille dat geluk in kleine dingen zit: in samen koken en genieten van puur eten bijvoorbeeld. Bij De Keuken zijn wij groot fan van Dille & Kamille en de natuurlijke eenvoud die de producten uitstralen. Als je bij ons komt koken kun je zelf ervaren hoe prettig en handig het mooie keukengerei van Dille is. Bovendien krijgt iedereen die een workshop of cursus boekt na afloop een goodiebag mee met alle recepten én een kleine verrassing van Dille! Die kun je binnen een maand in één van de inspirerende winkels besteden.
  • Ton Vreeken van Vreeken’s zaden – Ton Vreeken, zadenspecialist en publicist, staat aan het hoofd van zijn Dordtse familiebedrijf dat al sinds 1926 bestaat en is uitgegroeid tot een begrip in de tuinwereld. Ton stelde de zaden voor de bijzondere groenten in onze urban kitchen garden ter beschikking.
  • Peter Bauwens van De Nieuwe Tuin – Gerenommeerd kweker en auteur Peter Bauwens experimenteert in zijn kwekerij De Nieuwe Tuin in België met bijzondere eetbare planten. Peter krijgt op nationale en internationale plantenbeurzen regelmatig onderscheidingen en heeft tal van inspirerende tuinboeken op zijn naam staan. Van Peter kregen wij zaden voor de bijzondere sla-soorten die wij in wijnkisten kweken en ook de eetbare bloementuin komt grotendeels uit de kwekerij van Peter.
  • Magimix – Bij De Keuken zijn wij dol op Magimix! Het merk staat voor meer dan 40 jaar topkwaliteit uit het hart van Frankrijk. Als uitvinder van wat wij nu de ‘multifunctionele foodprocessor’ noemen, weet Magimix precies waar echte foodies mee willen koken. Magimix leverde De Keuken haar mooiste machines om recht te doen aan de seizoensgroenten waar wij mee koken. Probeer het uit en ervaar zelf hoe fantastisch Magimix is!
  • Vegetarian Living Magazine – dit Britse magazine verschijnt sinds september 2010 en Greendelicious was vanaf dat eerste moment the biggest fan on the continent! In Nederland verkrijgbaar bij grote supermarkten en de goed gesorteerde boekhandel, zorgt VL Magazine elke maand weer voor een flinke dosis inspiratie ten aanzien van vegetarisch koken én een groene lifestyle. Onze culi-friend en vegachef Rachel Demuth (van de Vegetarian Cookery School in Bath, UK), heeft haar eigen rubriek in het magazine. VL Magazine schonk De Keuken een abonnement om gasten de gelegenheid te bieden het prachtige blad ook eens door te bladeren.