Peace of mind

Op deze dag ga je aan de slag met je creatieve kant; het denken wordt even uitgeschakeld en je gaat samen heerlijk koken en schilderen! 

In dit arrangement huur je het sfeervolle atelier exclusief af voor je collega’s, vrienden en/of familie. ’s Winters maken we de houtkachel aan! ’s Middags ben je te gast bij Karin de Vlieger, in de tuinkamer van haar Atelier Aventurijn op landgoed Duivenvoorde. De prachtige schilderijen op canvas nemen jullie na afloop natuurlijk mee naar huis of naar kantoor.

Rijke smaken van de seizoenen
Na een warm welkom met lekkere koffie of thee en een uitleg begint deze ontspannende dag met het samen bereiden van een lunch, waarbij we ons laten inspireren door de rijke smaken van de seizoenen. We koken à la Greendelicious met groenten, kruiden, fruit (en ’s zomers met eetbare bloemen!) in de hoofdrol en zonder vlees en vis.

Koken op gevoel
In deze ‘Cook & Taste’ workshop koken we zoveel mogelijk op gevoel. De recepten kenmerken zich dan ook door ‘een snufje’, ‘een handje’ en ‘een scheutje’. Laat de controle los en je zintuigen hun werk doen: koken is proeven en dat ervaar je tijdens deze workshop als nooit te voren! Je proeft bij elkaar en zult merken dat je zelfs elkaars karakter gaat herkennen in de smaken van de gerechten….Wat we bereiden blijft een verrassing en is ook afhankelijk van de oogst van de dag. Dat het puur en kostelijk smaakt staat in elk geval vast!

Collage op canvas
Jullie genieten vervolgens gezamenlijk van de lunch aan de feestelijk gedekte lange tafel in het kookatelier. Na de lunch wandelen jullie naar het prachtige landgoed Duivenvoorde, dat aan de overkant van het kookatelier ligt (wandeling van ongeveer 10 minuten). Karin de Vlieger van Atelier Aventurijn woont en werkt er op een heel bijzondere plek, waar jullie deze middag te gast zijn. In haar tuinkamer gaan jullie aan de slag met verf en kwast en maken je eigen collage op canvas.

Veel mensen zijn rond hun 9e levensjaar gestopt met tekenen of schilderen, want dan worden wij helaas al kritisch en vinden we ons werk niet mooi genoeg meer! Vandaag leert Karin jullie je kritische kant uit te schakelen en je creativiteit de vrije loop te laten! Tijdens de middag zorgt Karin voor taart en thee of koffie. Greendelicious’ Natascha Boudewijn haalt jullie weer op om de kunstwerken te bewonderen. Je canvas neem je natuurlijk mee naar huis!

Iedereen kan mee doen!
Voor deze workshop heb je geen technische vaardigheden nodig. Alles wat je nodig hebt is concentratie en ontspanning.

Duur arrangement: dag
Dag & tijdstip: in overleg op woensdag, donderdag en zaterdag, van 10.00 – ca 16.00 uur
Prijs: €89,- per persoon*)
Aantal personen: minimaal 8 en maximaal 10. Kleinere groep? Neem contact met ons op voor een voorstel op maat!

*) deze prijs is inclusief btw bij particuliere betaling en exclusief btw bij zakelijke betaling. Verder inclusief de huur van het atelier, de kookworkshop & de lunch, koffie/thee gedurende de dag, workshop Collage op Canvas op landgoed Duivenvoorde bij Atelier Aventurijn, iets lekkers in de middag, de recepten en onbeperkt kruidenwater.

Dit arrangement is eventueel uit te breiden met een borrelarrangement in het kookatelier.

Reserveren?
Bel of mail ons om een datum te prikken of kijk vast in de agenda op welke dagen het atelier nog beschikbaar is! Wij regelen de rest en jij kunt je gasten vast gaan uitnodigen. Onze contactgegevens staan onderaan de site.