Proef de lente!

Maak kennis met de lekkerste groente, kruiden en eetbare bloemen van dit seizoen: we koken met typische lentegroenten en kruiden als waterkers, spinazie, snijbiet, erwtjes, tuinbonen, jonge brandnetels, tuinboontoppen, paardenbloemen of komkommerkruid….

Wat maken we?
In het sfeervolle Kookatelier verwerken we de knapperige en verse lentegroenten en -kruiden tot verrukkelijke pesto’s, soepen, frittata’s, verse pasta’s, gnocchi, risotto’s, salades of quiches. Elke sessie maken we weer andere gerechten, afhankelijk van het aanbod van het moment. Na het koken eten we het lekkers gezamenlijk op van mooi brocante servies aan een lange tafel. Wat overblijft mag mee naar huis, net als de recepten natuurlijk.

Duur: halve dag (ochtend, middag of avond), prijs € 64,50*)

*) prijs is inclusief welkomstdrankje, amuse, de maaltijd, recepten, kruidenwater en koffie/thee na afloop. Bier, frisdrank en wijn zijn op basis van nacalculatie. De afwas wordt gedaan!

Aanmelden Proef de lente

Vul onderstaand formulier in om een of meerdere plaatsen te reserveren en via IDEAL te betalen. Heb je een cadeaubon of wil je boeken voor een kookclub of een groep van meer dan 6 personen? Neem dan contact met ons op: 06 206 137 62 of via de mail: info@greendelicious.nl.