Roberto’s Osteria

Een aperitief met chef Roberto en daarna aan tafel voor de heerlijkste seizoenssmaken uit zijn thuisland Italië!

In Italië is een osteria een klein restaurant waar je in huiselijke sfeer kunt genieten van eenvoudige seizoensgerechten met lokale ingrediënten en lekkere wijn. Kenmerkend is de informele en kleinschalige opzet in combinatie met de hoge kwaliteit van de gerechten.

Chef Roberto
Chef Roberto, afkomstig uit Imperia, in het noorden van Italië, vlakbij de grens met Frankrijk (waar ook onze culinaire reis van volgend jaar naartoe gaat!) woont sinds enkele jaren in Nederland en kookt hier de sterren van de hemel. Samen met fotografe en styliste Juliette van Eijsden maakt hij het prachtige blog ‘The Evening Glow‘.

Aperitief met de chef
Elk seizoen kookt hij in ‘Roberto’s Osteria’ een heerlijk drie gangen diner mét antipasti vooraf. Het bijzondere aan dit nog nieuwe concept bij Greendelicious is dat je al eerder kunt komen om samen met Roberto vast een aperitief te drinken aan de kooktafel. Natuurlijk is het ook mogelijk pas te komen als iedereen aan tafel gaat; net hoe het je het beste uitkomt. Greendelicious’ Natascha Boudewijn is deze avond jullie gastvrouw en staat zelf dus niet achter het fornuis.

Vanaf kwart voor zes gaat het diner van start; de gasten zitten aan onze gezellige, lange tafel en natuurlijk hebben we voor deze avond een heerlijk Italiaans wijnarrangement voor jullie samengesteld. Alle gerechten zijn vanzelfsprekend vegetarisch en met groenten, kruiden en fruit van het seizoen in de hoofdrol.

Prijs: € 42,50*)

*) prijs is inclusief Italiaans aperitief, diner, onbeperkt kruidenwater en koffie of thee na. Het wijnarrangement is op basis van nacalculatie.

Datum & aanmelden
Zaterdag 14 mei, 16.30 – 21.00 uur – VOL (12 plaatsen gereserveerd)
De nieuwe datum wordt via de nieuwsbrief bekend gemaakt. Zorg dus dat je je abonneert, want ook Roberto’s Osteria is altijd snel vol geboekt! Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Aperitief met de chef (inloop): 16.30 – 17.30 uur
Start diner: 17.45 uur (svp uiterlijk 17.45 uur aanwezig zijn)

Copyright fotografie collage: Juliette van Eijsden