Shinrin Yoku Academy©

De deuren van de Shinrin Yoku Academy© zijn officieel geopend! De nieuwe site is inmiddels live. Dit is de plek waar je terecht kunt voor workshops shinrin yoku, de allereerste jaaropleiding in de Lage Landen en voor alles wat je over bosbaden en mijn nieuwe boek wilt weten. Ben je journalist en voor een artikel of reportage op zoek naar informatie over shinrin yoku? Klik dan hier.

Ik heb de Academy opgericht omdat ik als één van de pioniers op het gebied van shinrin yoku in Europa steeds vaker door geïnteresseerden werd benaderd voor een professionele opleiding tot Gids Shinrin Yoku. De populaire workshops om kennis te maken met shinrin yoku, die ik via deze praktijk al aanbood, heb ik ook ondergebracht bij de Academy. Neem gerust een kijkje op de nieuwe website en laat je inspireren door de helende kracht van het bos!

Klik hier om naar de site van de Academy te gaan.


Praktijk voor persoonlijke groei & bewust leven