Shinrin Yoku Academy©

In 2018 openden de deuren van de Shinrin Yoku Academy©. Dit is dé plek waar je leert hoe je met de hulp van het bos ‘uit je hoofd’ komt en meer in het hier-en-nu. Met inspirerende workshops, een professionele jaaropleiding tot Gids Shinrin Yoku – de allereerste in de Lage Landen! –, een Verdiepingsjaar, thuiscursus, Day Retreats, individuele begeleiding en -reizen, geleide visualisaties, magische boselixers én inspirerende boeken. Klik hier om naar de site te gaan.

Pers

Ben je journalist en voor een artikel of reportage op zoek naar informatie over shinrin yoku? Klik dan hier.

Achtergrond

De Academy is de vrucht van mijn burn-out. Ik heb de school opgericht omdat ik als één van de pioniers op het gebied van shinrin yoku in Europa steeds vaker door geïnteresseerden werd benaderd voor een professionele opleiding tot Gids Shinrin Yoku. De populaire workshops om kennis te maken met shinrin yoku, die ik al langer aanbood, heb ik, net als de individuele begeleiding in het bos, ook ondergebracht bij de Academy.

Nieuwsgierig?

Neem gerust een kijkje op de website en laat je inspireren door de helende kracht van het bos! Klik hier om naar de site van de Academy te gaan.