Fabulous Pasta

Voor de drukbezette types is dit een must: nooit meer inspiratieloos na je werk door de supermarkt dwalen op zoek naar het avondeten!

Basisvoorraad
Wij bieden je inspiratie om met de groenten en kruiden van nu de meest verrukkelijke pastasauzen te bereiden, die ook nog zó klaar zijn. Wat wil een mens nog meer? We bereiden de sauzen niet alleen met bijzondere seizoensgroenten & kruiden, maar gebruiken ook allerlei noten, zaden en kazen. Je krijgt tips voor het koken van de pasta en we vertellen je hoe Italianen hun pasta het liefste eten…Kortom: na deze workshop heb je je repertoire van lekkere en snelle pastagerechten flink uitgebreid. Je weet ook wat je aan basisvoorraad in huis moet hebben om in no time een heerlijke pastamaaltijd op tafel te kunnen zetten.

Kleine groepen
Wij koken in kleine groepen, zodat iedereen voldoende begeleiding krijgt. Na het koken van de proeverij van pastasauzen, eten jullie het lekkers gezamenlijk op van mooi brocante servies aan een lange tafel. Wat overblijft mag mee naar huis. Alle deelnemers ontvangen de recepten na afloop van de workshop via de mail.

Duur: circa 2,5 uur, € 42,50*)

*) prijs is inclusief welkomstdrankje, amuse, de maaltijd, recepten, kruidenwater en koffie/thee na afloop. Bier, frisdrank en wijn zijn op basis van nacalculatie.

Datum & aanmelden
Dinsdag 29 maart, 17.30 – 20.00 uur – VOL GEBOEKT

Ook een keer meedoen met deze workshop? Abonneer je op de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwe datum waarop deze workshop wordt gegeven en andere leuke activiteiten.