Tarieven zakelijk

4 uur vergaderarrangement € 40,- per persoon
4 uur vergaderarrangement & lunch € 55,- per persoon
8 uur vergaderarrangement & lunch € 95,- per persoon
8 uur vergaderarrangement, lunch & borrel € 110,- per persoon
4 uur vergaderarrangement & kookworkshop € 95,- per persoon
Wijnproeverij Prijs op aanvraag
  • Prijzen geldig vanaf 10 personen tot maximaal 20 personen, voor kleinere of grotere groepen prijzen op aanvraag (voor vergaderingen met gezelschappen onder de 10 personen berekenen wij zaalhuur voor het exclusieve gebruik van de ruimte).
  • Prijzen zijn exclusief btw.

Greendelicious vergaderarrangement

  • ontvangst met koffie (cappucino, espresso, gewone koffie), verse kruidenthee (en keuze uit vele soorten gedroogde thee) & zoets
  • onbeperkt koffie, thee, bronwater (bruisend en plat), kruidenwater, biologisch appelsap gedurende dag(deel)
  • wij beschikken over parkeerruimte op eigen terrein, draadloos internet, je kunt gebruik maken van een beeldscherm (wij adviseren bij voorkeur gebruik te maken van een Windows computer, of bij gebruik van een Mac zelf zorg te dragen voor de benodigde verbindingssnoeren).
  • inclusief huur kookatelier *)

*) het atelier ligt op de bovenste verdieping van de bekroonde bollenschuur in Voorschoten. Er is geen lift aanwezig en het atelier is alleen per trap bereikbaar. De ruimte is voorzien van eigen sanitair.

Lunch
Na een ochtend stevig vergaderen even op krachten komen met een heerlijke lunch! Aan de overkant van het kookatelier ligt landgoed Duivenvoorde waar voor de lunch eventueel een wandeling kan worden gemaakt terwijl wij in de tussentijd alles klaarzetten in het atelier. Of boek een wildplukwandeling en bereid zelf de lunch met de oogst! (op aanvraag)

Buffet met brood/baguettes met divers beleg, bijvoorbeeld lokale kazen, chutneys, huisgemaakte hummus of eiersalade of pesto, sprouts, fruit, (karne)melk en thee/koffie **)

**) alle maaltijden in het atelier zijn zonder vlees en vis

Borrel
Na afloop van de intensieve dag even ontspannen napraten met een glaasje en een hapje. Wij serveren*):

  • 2 glazen wijn, bier, appelsap of bronwater per persoon (naar keuze)
  • borrelplank (oa crostini met diverse dips, kaas, luxe noten, olijven en toast)

*) uiteraard is een ander aanbod in overleg mogelijk

Kookworkshop & andere activiteiten
De dag kan worden afgesloten met een gezamenlijke kookworkshop onder professionele begeleiding en aansluitend het diner of de proeverij. Het thema van de kookworkshop is Mediterranean Flavours, waarbij we de lekkerste gerechten uit het Mediterrane gebied bereiden met alles wat het seizoen ons biedt: mezze, soepje en salades! (duur 3 uur).

Maximaal 12 kokende deelnemers – zijn jullie met meer? Combineer de kookworkshop met een wijnproeverij of borrel! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Andere activiteiten
Bij je vergaderarrangement kun je ook een ander groepsuitje boeken, ons hele aanbod vind je hier (vraag ons naar een prijsvoorstel op maat: als jullie het atelier ook al afhuren voor een vergaderarrangement gelden er vanzelfsprekend andere prijzen voor de groepsuitjes).

**) alle maaltijden in het atelier zijn zonder vlees en vis

Afspraak & bezichtiging
Bel of mail ons voor een afspraak; je bent van harte welkom om de ruimte te komen bekijken en je wensen met ons te bespreken.