Vegan street food

In deze workshop nemen we je mee naar de foodfestivals van Berlijn, Wenen, München en Zürich! Puur plantaardig eten is in deze steden van hype inmiddels zo goed als normaal geworden. Hoogste tijd dat dit in Nederland ook gebeurt!

Alice in wonderland
Wat wij bij De Keuken van Greendelicious zo fijn aan vegan of puur plantaardig vinden is dat het je culinaire creativiteit stimuleert en je inspireert van de gebaande paden af te gaan. Het is als Alice in Wonderland; je ontdekt nieuwe ingrediënten en verrassende, andere smaken. Klassieke gerechten krijgen een nieuw en gezonder jasje, het eten is lichter en je lichaam voelt zich daar prettig bij.

Wereldkeukens
Wij vonden het daarom tijd jullie te inspireren met al het heerlijks dat we op foodfestivals in de grote steden in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland aten! In deze workshop maken jullie verschillende vegan streetfood gerechten, geïnspireerd op allerlei wereldkeukens, bijvoorbeeld uit Griekenland, India en Mexico. Elk duo bereidt een vegan street food gerecht met een chutney, dip of saus, waarbij we jullie natuurlijk ook laten kennismaken met ingrediënten die je misschien nog niet kent.

Kleine groepen
We koken in kleine groepen, zodat iedereen voldoende begeleiding krijgt: minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers. De workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Na het koken gaan jullie aan de gezellig gedekte lange tafel voor de proeverij van het lekkers! Wat over is mag mee naar huis, net als de recepten natuurlijk.

Duur: circa 2,5 uur, € 42,50*)
*) prijs is inclusief vegan drink bij aankomst, gerechten en recepten, kruidenwater en koffie/thee na afloop. Bier, frisdrank en overige wijn zijn op basis van nacalculatie.

Datum en aanmelden
Dinsdag 15 november, 18.00 – 20.30 uur – VOL