Best-ever veggie burgers

In deze workshop leer je hoe je heel gemakkelijk zelf de lekkerste burgers zonder vlees en vis maakt!

We gebruiken al naar gelang het seizoen peulvruchten, groenten, granen, noten en paddenstoelen en laten je zien hoe eenvoudig het eigenlijk is om een heerlijke veggieburger te maken. Want er zijn een paar kneepjes die je moet weten en dan lukken de burgers altijd.

Lekker & gezond
Natuurlijk horen er ook lekkere en gezonde sauzen en dips bij, zoals vegan mayonaise of een chutney van mango en spicy peper. We stylen de burgers niet alleen op de traditionele broodjes, maar ook op gegrilde sandwiches.

Wij koken in kleine groepen, zodat iedereen voldoende begeleiding krijgt. Na het koken eten we het lekkers gezamenlijk op van mooi brocante servies aan een lange tafel. Wat overblijft mag mee naar huis. De recepten krijg je na afloop van de workshop toegestuurd.

Duur: circa 2,5 uur, € 42,50*)
*) prijs is inclusief welkomstdrankje, iets lekkers tijdens het koken, stylingtips, gerechten en recepten, kruidenwater en koffie/thee na afloop. Bier, frisdrank en wijn zijn op basis van nacalculatie.

Datum & aanmelden
AVOND: Dinsdag 5 januari 2016, 17.30 – 20.00 uur – VOL

Data en aanmelden
Momenteel is er nog geen nieuwe datum beschikbaar voor deze workshop. Houd de site in de gaten of abonneer je op de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

De workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers (maximaal 8 deelnemers).