Vergaderen, brainstorms & heisessies

De Keuken van Greendelicious biedt vele mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten! Even weg uit de dagelijkse routine in en bijzonder en historisch gebouw, mét lekker eten en drinken.

Waarom De Keuken?

 1. Persoonlijke aandacht met lekker eten & drinken
  Als wij iets organiseren dan doen we dat met aandacht. Of het nu gaat om de culinaire, praktische of strategisch-inhoudelijke invulling, het gaat ons erom dat jullie een geweldige dag hebben. Dat betekent dat wij in de voorbereiding goed luisteren naar jullie wensen en op basis daarvan een voorstel maken. Op de dag zelf zijn we ook steeds aanwezig om alles optimaal te laten verlopen. Wij vinden het pas goed als jullie dik tevreden zijn. En dat proef je natuurlijk ook in het eten en drinken bij Greendelicious. Alles is vers bereid en heeft de pure smaak van de seizoenen. Wij serveren lekker en gezond eten met groenten, kruiden en fruit in de hoofdrol. Daar krijg én houdt je energie van!
 2. Historische & unieke locatie
  Het sfeervolle kookatelier ligt op de bovenste verdieping van de oude, gerenoveerde Bollenschuur in Voorschoten. Tussen Den Haag en Leiden, goed bereikbaar per ov én met de auto. Er kan gratis worden geparkeerd op eigen terrein. Hier ben je écht even weg uit de dagelijkse routine op kantoor. Je verblijft op een unieke plek met rondom groen en een eeuwenoud landgoed aan de overkant: Duivenvoorde, dat een mooie gelegenheid biedt om tussen alle geestelijke inspanningen door even te ‘luchten’. Of kies voor een wildplukwandeling in de kasteeltuin en bereid daarna samen je lunch van de oogst….liever een borrel, houthakken & stapelen of picknicken? Wij organiseren ook bedrijfsuitjes en bieden inspirerende groepsarrangementen: klik hier voor de mogelijkheden!
 3. Alles onder één dak…
  Na een dag vergaderen is het heerlijk om samen onder het genot van een borrel iets lekkers te koken onder professionele begeleiding. Wij bieden binnenkort naast culinaire ook strategisch-inhoudelijke arrangementen voor brainstorms, teambuilding & heisessies. En… Coaching aan het fornuis door eigenaresse van De Keuken en communicatiestrateeg Natascha Boudewijn! Nu al nieuwsgierig? Mail ons info@greendelicious.nl en vertel ons waarnaar je op zoek bent.

Bij De Keuken kun je… 

 • vergaderen
 • brainstorm-, heisessies & teambuildings (laten) organiseren
 • presentaties, trainingen en/of workshops geven
 • bedrijfsuitjes (laten) organiseren, kijk hier voor ons uitgebreide aanbod arrangementen

Het atelier is ook in te zetten als strategisch communicatiemiddel bij reorganisaties, fusies en overnames: samen koken en proeven zorgt voor ongedwongen kennismakingen en verhoogt de kans op goede samenwerkingen in de toekomst.

Tarieven & capaciteit
Klik hier voor meer informatie over de prijzen en de capaciteit.

Afspraak & bezichtiging
Bel of mail ons voor een afspraak; je bent van harte welkom om de ruimte te komen bekijken en je wensen met ons te bespreken: info@greendelicious.nl of 06 – 206 137 62.